Beauty

Daruj si nešto lijepo - danas možeš osvojiti Avène kremu za obnovu stanica

  • Božić je sve bliže, a miss7 adventsko darivanje u punom jeku
  • Današnja nagrada je sjajan dar za pod bor
  • Avène Hyaluron Activ B3 krema za obnovu stanica pomoći će tvojoj koži da bude zategnuta i blistava već nakon prvog nanošenja  

Prosinac donosi puno partyja, ali i jurnjave i stresa i to se može vidjeti na tvojoj koži. Zato je tu današnje Christmiss darivanje i nagrada koja će ti pomoći da u trenu zablistaš!  

Avène Hyaluron Activ B3 krema za obnovu stanica sadrži 0,2% čiste hijaluronske kiseline (visoke i niske molekularne težine) i 6% niacinamida za djelovanje na uzrok starenja i produljenje života stanica. Koža je zategnuta, zaglađena i blistava već nakon prvog nanošenja, a nakon 15 dana korištenja, koža je regenerirana, čvršća, a bore su smanjene. Njezina baršunasta tekstura nježnog mirisa pruža ugodu koži i dobra podloga za šminku. Hyaluron Activ B3 Krema za obnovu stanica je eko-dizajnirani proizvod za njegu kože koji sadrži 92% sastojaka prirodnog podrijetla i dolazi u staklenom lončiću koji se može ponovno napuniti.

Sada kada znaš kakva ti se nagrada smiješi, vrijeme je da posjetiš miss7 profil na Instagramu, pronađeš objavu sa slikom Avène Hyaluron Activ B3 kreme i odradiš tri brzopotezna koraka: lajkaš objavu, zapratiš @miss7.hr i @avene, potom označiš jednu osobu za koju misliš da je ova nagrada kao stvorena. I ne zaboravi objavu podijeliti s frendicama, sestrama, mamama, tetama, kumama i ostalim dragim ženama u tvom životu kako bi i one imale šansu osvojiti ovu prelijepu nagradu. Nagradni natječaj traje do sutra u 12 sati, nakon čega objavljujemo sretnu dobitnicu. Sretno!  

Photo: PR

Komentari 0