Beauty

Parfem i maskara iz Avona mogu biti tvoji. Evo kako jednostavno do nagrade

  • Natječaj Value4Money: beauty u punom je jeku! Jesi li već dala glas svom favoritu?
  • Ako nisi, učini to danas jer uz samo nekoliko klikova možeš postati dobitnica sjajne nagrade
  • Jedna sretnica bit će nagrađena poklon paketom iz Avona. Zašto to ne bi bila baš ti?

miss7 natječaj Value4money: beauty u punom je jeku, a osim glasova ne prestaju pristizati ni nagrade. Tako i danas imaš priliku osvojiti fantastičan poklon paket u kojem će se naći dva sjajna Avon proizvoda - parfem i maskara. Sve što trebaš učiniti je posjetiti stranicu natječaja, ostaviti glas za svoje favorite te odgovoriti na nagradno pitanje. Da, tako je lako! A evo što te očekuje u današnjoj nagradi:

Far Away Rebel & Diva parfem

Novi Avonov miris stvoren je za neustrašive žene koje svijetu mogu pokazati snagu svoje hrabrosti, snagu pretvaranja svojih snova u stvarnost i svoj nezaustavljiv duh. Miris je namijenjen ženama koje mijenjaju pravila i na najbolji način utjelovljuju slogan kampanje #gledajmeSADA: poziv drugima da obrate pažnju na tebe jer prihvaćaš svoju različitost, baš ono što jesi.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Ovaj snažan efekt postiže se kombinacijom mirisnih kontrasta i kontradikcija, što rezultira parfemom zbog kojeg se svaka žena osjeća dovoljno snažnom da inspirira druge. Glavne note Far Away Rebel & Diva parfema su roza biber, magnolija i slana karamela. Rezultat kombinacije ovih ekskluzivnih akorda odvažan je dodatak mirisnoj Far Away obitelji, za hrabar i dugotrajan osjećaj nepokolebljivog samopouzdanja.

True Power maskara

Savršena maskara trebala bi imati udobnu, kvalitetnu četku za nanošenje. Trebala bi razdijeliti trepavice bez ostavljanja grudica i ne sljepljivati ih. Treba dati volumen i naglasiti oči te biti dugotrajna, a ljeti posebno i vodootporna. Puno je to zahtjeva, ali Avon True Power Stay vodootporna maskara im itekako udovoljava. Savršeno zadebljava trepavice i daje im ekstra volumen bez razmazivanja i grudica, a otporna je na vrućinu, vlagu u zraku i znoj.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

 

Sadrži i posebnu formulu za postojanu boju, obogaćena je kolagenom, proteinima i aminokiselinama koji i njeguju trepavice. Avon True Power Stay vodootporna maskara lagana je za nanošenje zahvaljujuć́i posebno oblikovanoj četkici koja obuhvaća svaku posebnu trepavicu.

Znamo da sad jedva čekaš dati svoj glas, to možeš učiniti ovdje, a mi ti želimo puno sreće!

A ovdje doznaj koje su missica imale najsretniji prst prošli tjedan:

3.11. Rosal paket za njegu lica: Dubravka Krmpotić

14.11. essence i Catrice Cosmetics paketi: Anela Galic

15.11. Poklon paket Dove, Simple, Vaselin: Sabina Pozderović

16.11. Anzotzica paket: Mirjana Škrnjug

17.11. Afrodita paket: Lucija Cvitanović

18.11. Dr. Hauschka i Earth Line paket: Mira Edjut

19.11 Avon ruževi: Marica Kozar


 

Photo: PR/WhatsApp

Komentari 0