Beauty

Danas možeš osvojiti vrijedan paket Afrodita kozmetike za prekrasnu kožu

  • Što je zajedničko ovom tmurnom vremenu i našem Value4Money: beauty natječaju?
  • Jednako smo uporni pa bez predaha i danas tražimo novu dobitnicu vrijedne nagrade 
  • Nagradi nas svojim sudjelovanjem i uljepšaj si dan Afrodita poklon paketom

Ako ti treba dodatan poticaj ovih sivih jesenskih dana, na dobrom si mjestu! Naš miss7 Value4money: beauty natječaj vrlo je odlučan da podijeli sve svoje vrijedne poklone iz beauty svijeta i u tome nas ne može ništa omesti. Sve što trebaš napraviti je glasati u svakoj kategoriji proizvoda ovdje i poslati nam odgovor na zadano pitanje. Uz malo sreće baš ti možeš osvojiti Afrodita BOTANICAL MIX laganu hranjivu kremu i Afrodita Professional ART of SPA Mango light maslac za tijelo. Sigurni smo da će tvoja koža toliko zablistati da će rastjerati baš sve tmurne oblake. Ne dopusti da dugo čekamo...

Afrodita BOTANICAL MIX Lagana hranjiva krema

Lagana hidratantna krema namijenjena je njezi svih tipova kože. Zbog svoje brzoupijajuće strukture može poslužiti i kao izvrsna podloga za make up. Ne ostavlja masne tragove, a posebno je pogodna za primjenu u noćnoj njezi kod osoba s masnom kožom. Obogaćena je miksom vitamina E, B3 i provitamina B5. Hranjivost koži podaruju i karite maslac te djevičansko jojobino ulje, poznato i kao zlatno obojen tekući vosak. Ono je vrlo slično prirodnom kožnom sebumu te bogato vitaminima, mineralima i antioksidantima. Uspješno uspostavlja ravnotežu masnoća i vlage u koži te poboljšava njenu elastičnost. Ujedno osigurava potrebnu razinu vlažnost kože te ne zatvara pore. Krema u svom sastavu ne sadrži silikone i parafine.

 | Autor:

Afrodita Professional ART of SPA Mango light maslac za tijelo

Maslac za tijelo namijenjen je njezi različitih tipova kože nakon tuširanja. Odlikuje ga brzoupijajuća tekstura i ljetni miris sunčanog manga. Glavni sastojak je karité maslac egzotični sastojak dobiven iz sjemenki karité stabla. Iznimno je bogat antioksidansima, masnim kiselinama i vitaminima. Potiče obnovu stanica, obnavlja hidrolipidni sloj kože i pomaže u zaštiti od vanjskih čimbenika. Na kožu djeluje iznimnom snagom vlaženja i njege. Maslac je veganski proizvod koji u svom sastavu nema parabena ni silikona. Koristi se kao zadnji korak u svakodnevnoj njezi tijela, a njegova pravilna upotreba pojačat će učinak prethodno nanesenih proizvoda. Dovoljno ga je tek kružnim pokretima umasirati u kožu.

 | Autor:

Znamo da sad jedva čekaš glasati, to možeš učiniti ovdje, a mi ti želimo puno sreće!

Photo: PR/WhatsApp

Komentari 0