Beauty

Ovo je posljednji dan za nagrade - osvoji La Roche-Posay poklon koji se sastoji od čak tri proizvoda! Glasuj!

  • Želiš li svome licu podariti bogatu njegu?
  • Onda je  Value4Money:beauty nagrada idealna za tebe
  • U današnjem natjecanju možeš osvojiti La Roche-Posay Serum Hyalu B5, La Roche-Posay Toleriane Sensitive Le Teint Creme i La Roche-Posay Effaclar Duo (+)

Kišni dan ne mora biti tmuran i depresivan jer tu je nas Value4Money:beauty natječaj. Danas ti darujemo bogatu nagradu idealnu za njegu tvog lica. Francuski kozmetički brend La Roche-Posay pripremio je za tebe bogatu nagradu koja se sastoji od čak tri sjajna proizvoda: Effaclar Duo (+) gel- kreme, Toleriane Sensitive Le Teint Creme te Hyala B5 serum.

Kao što si već mogla čuti, u tijeku je miss7 beauty natječaj Value4Money kojem je cilj izabrati kozmetičke proizvode koji se ističu izvrsnim omjerom cijene i kvalitete u 2019. godini, a ovu odluku ne možemo donijeti bez tvoje pomoći. Posjeti stranicu našeg natječaja, daj glas jednom proizvodu iz svake kategorije, ostavi svoje podatke, odgovori na nagradno pitanje i možda baš ti osvojiš ovaj predivan i poklon paket.

 

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Prvi dio čini Effaclar Duo (+) gel- krema čija je cijena 121, 01 kuna. Visokoučinkovita korektivna njega za kožu sklonu aknama koja djeluje protiv nepravilnosti na koži, začepljenih pora, njihovih tragova i ponovne pojave. Svježa gel-krema koja pruža 24-satnu hidrataciju i dugotrajni mat učinak, a učinkovita je već nakon 12 sati. Brzo se upija, ne ostavlja kožu ljepljivom ni masnom. Effaclar Duo (+) godinama je omiljena među kremama za borbu protiv nepravilnosti i spašava kožu sklonu aknama. Dugogodišnje i mnogobrojne studije napravljene na proizvodu garantiraju djelotvoran proizvod koji se bori s problemima na koži i obećava vidljive rezultate. Korisnici ističu kako s Effaclar Duo (+) kremom za vrlo pristupačnu cijenu dobiju proizvod visoke učinkovitosti s kojom su i više nego zadovoljni.  | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Zatim slijedi Toleriane Sensitive Le Teint Creme.  Ako volite multitasking proizvode, onda će vas razveseliti da je na naše tržište stigao novi višenamjenski proizvod za svaki tip kože čije je cijena 129, 25 kuna. Toleriane Sensitive Le Teint Creme predstavlja hibridnu njegu za kožu koja kombinira smirujuću učinkovitost njege i trenutačnu moć prekrivanja. Obogaćen je termalnom vodom, a poseban je po tome što istovremeno prekriva, hidratizira i štiti kožu koja je u trenu smirena, a crvenilo ublaženo. Proizvod je primjeren za sve tipove kože pa tako i za osjetljivu. Hidratantna, smirujuća i lagana tekstura koja se lako razmazuje, u trenu daje osjećaj ugode i svježine o kojem lako postajemo ovisni. Rezultat je lagano i prirodno prekrivanje bez začepljivanja pora ili učinka maske.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

I zadnji, ali ne manje bitan je Hyalu B5 serum. Starenje je prirodno i neizbježno, ali se ipak neki njegovi vidljivi znakovi daju odgoditi. Godine znaju odnijeti onu mladenačku punoću te sjaj i donijeti bore, a baš su to znakovi protiv kojih se bori La Roche Posay Hyalu B5. To je visoko učinkoviti serum protiv bora za punoću osjetljive kože i anti age njega koju preporučuju dermatolozi. Hyalu B5 serum, proizvod koji je 2019. godinu obilježio kao „mala plava tajna“ izazvao je pozitivne reakcije kod korisnica koje ističu visoku djelotvornost i učinkovitost proizvoda. Bori se sa znakovima starenja kože kao što su bore, gubitak volumena i elastičnosti te osvježava umornu kožu bez sjaja. Jedinstvena formula za obnovu kože s čistom hijaluronskom kiselinom, vitaminom B5 i madecassosideom rezultira punijim izgledom kože i obnavlja njezinu barijeru. Ovaj serum se prodaje po cijeni od 258, 54 kuna, a sad ga imaš priliku osvojiti. 

18. studenoga, Catrice

Tamara Božić-Žalac

19.stu

Philips

Dragana Rakušić

20.stu

DM

Sanja Kruljac

21.stu

Essence

Melita Tudić

22.stu

Apivita

Daniela Perić

23.stu

Catrice

Mara Mikulić

24.stu

Luxea i Moja Oaza

Marina Levatić

 

Photo: None

Komentari 0