Beauty

Danas možeš osvojiti dvostruku dozu njegujućeg Garnier maslaca za tijelo!

  • Nastavljamo dalje s velikim adventskim darivanjem
  • Christmiss ti i ove godine donosi super nagrade
  • Danas imaš priliku osvojiti nešto što će tako lijepo nahraniti kožu tvog tijela - Garnier Body Superfood Kakao Maslac + Ceramidi i to dva pakiranja!

Već znaš da je u tijeku Christmiss 2023. - veliko adventsko darivanje u kojem već tradicionalno miss7 s partnerima priprema lijepa iznenađenja i nagrade svojim missicama. Znamo da se veseliš vikendu i svemu što ti donosi, a da se još bolje osjećaš u svojoj koži, za ovaj petak smo ti pripremili sjajnu nagradu. Imaš priliku osvojiti Garnier Body Superfood Kakao Maslac + Ceramidi, brzoupijajući maslac za tijelo i to dvostruku dozu!

 | Autor: Ovaj brzoupijajući maslac za tijelo namijenjen je vrlo suhoj koži. Obogaćen je kakao maslacem, s visokom koncentracijom hranjivih sastojaka koji intenzivno njeguju kožu. U njegovu sastavu su i ceramidi, poznati po svojim obnavljajućim svojstvima. Body Superfood Kakao Maslac + Ceramidi se brzo upija, njeguje kožu i dubinski je hidrira. Također, proizvod je veganski. 
 

Sve što trebaš napraviti kako bi osvojila dva pakiranja Garnier maslaca je posjetiti miss7 profil na Instagramu, potražiti fotografiju Body Superfood Kakao Maslac + Ceramidi i odraditi tri jednostavna koraka: zapratiti @miss7.hr i @garnier_hrvatska, lajkati objavu i u komentaru označiti osobu koja bi također htjela osvojiti ovu nagradu. Igramo se do subote, 2. prosinca 2023. u 12 sati, nakon čega ćemo proglasiti dobitnika slučajnim odabirom. Sretno!

Photo: Instagram @lela.design

Komentari 0