Beauty

Danas možeš osvojiti dva Avon Power Stay ruža za usne. Moraš odvojiti samo nekoliko minuta

  • Natječaj Value4Money: beauty se već dobro zahuktao! Jesi li već glasala za svog favorita?
  • Ako još nisi, napravi to sada i možda ćeš osvojiti dnevnu nagradu 
  • Naime, danas će jedna sretnica osvojiti dva superatraktivna ruža iz Avona. Možda baš tebe čekaju

Polako nam se približava vikend, a zar postoji bolja uvertira od osvajanja neke fora nagrade? Upravo takav sretan vikend može biti i tebi jer imaš priliku osvojiti dva superatraktivna ruža Avon Power Stay. Naravno da ti ruževi uvijek trebaju, a ako su iz Avona, onda još i više.

Tvoj zadatak je jednostavan i zanimljiv. Sve što moraš napraviti je posjetiti stranicu natječaja Value4Money: beauty, ostaviti glas za svoje favorite i odgovoriti na nagradno pitanje. Ne brini, vrlo je jednostavno i nakon toga si korak bliže nagradi.

A evo što danas možeš osvojiti...

Avon Power Stay ruž za usne

Dugotrajan je ruž koji ostaje do 10 sati, pružajući živahnu, smjelu boju i vrlo je lagan na usnama. Sadrži Avonovu ekskluzivnu formulu koja obećava prozračnost i ugodno dugotrajno nošenje. Dizajniran s preciznim vrhom za nanošenje bez nereda i bez napora, ruž lako klizi i pruža potpunu boju prekrivanja u samo jednom potezu.

 | Autor:

Njegova lagana tekstura pruža osjećaj kao da uopće ne nosiš ništa na usnama, a Avon Power Stay ruž za usne traje do tri puta više od standardnog ruža. Daje polumat/mat efekt, omogućava potpunu pokrivenost, a ne prenosi se na zube. Ne razmazuje se i ne blijedi. Iako je jako trajan, ne sljepljuje se i ne ljušti se, a dostupan je u čak 18 nijansi.

Hajde, glasaj ovdje i ova dva ljepotana mogu biti tvoja! 

 | Autor:

Photo: None

Komentari 0