Beauty

Danas imaš priliku osvojiti veliki paket dm proizvoda!

  • Uz naš Value4Money: beauty natječaj već šestu godinu dolaze i vrijedne nagrade!
  • Danas te nagrađujemo sa velikim dm beauty paketom
  • Odaberi svoje beauty favorite u Value4Money: beauty natječaju i odgovori na zadano pitanje - i možda ova nagrada bude baš tvoja! 

I ove godine imaš priliku osvojiti fenomenalne poklone tijekom trajanja 6. izdanja Value4Money: beauty natječaja. Svakoga dana za tebe smo pripremili poklone koji uključuju genijalne beauty proizvode, a danas ćemo te nagraditi s paketom dm beauty proizvoda. Pitaš se kako? Vrlo jednostavno - posjeti stranicu Value4Money natječaja, daj glas jednom proizvodu iz svake kategorije, odgovori na nagradno pitanje te ostavi svoje podatke i možda baš ti budeš sretnica kojoj će na kućnu adresu stići ovaj paket. Jesmo li ti uspjeli uljepšati dan? Čitaj dalje i saznaj o kojim je proizvodima riječ.

Balea kremasto-uljni losin za tijelo - badem i marula

Suhoj i oštećenoj koži tijela nije lako udovoljiti i treba je njegovati ultrahranjivim sastojcima. Ona se peruta, zateže, a zimi je, ispod slojeva odjeće, izložena još većim izazovima. Balea kremasti uljni losion za tijelo ugađa suhoj i oštećenoj koži i čini je svilenkasto mekom. Visokokvalitetna receptura sadrži više od 40 posto njegujućeg bademovog i suncokretovog ulja. Uz njegu, ovaj losion pruža više - oduševljava mirisom marule i dragocjenim bademovim uljem. Bogati, a lagani losion brzo se upija.

 | Autor:

tIU Multi Stix 030

Tko ne voli multitasking rješenja, pogotovo ako je o make-upu riječ?! Ne zauzima puno prostora, lako ga je ubaciti u torbicu i uvijek imati sve pri ruci. trend !t up Multi Stix je upravo to i samo jedan stik dočarat će lijep finish na obrazima, očima ili usnama. Nježna kremasta tekstura stika lako se nanosi na lice i iznimno je ugodna. 3u1 stik ostavlja fini, puderasti shimmer na koži i njeguje ju rižinim puderom i perlicama silike.

 | Autor:

alverde pjena za pranje lica sensitive 3u1

Koža se može čistiti nježno, a istodobno temeljito - potrebno je samo pronaći prave preparate. A još ako su sastojci iz ekološkog uzgoja... Formula alverde pjene za čišćenje lica s ekstraktom kamilice i hamamelisa iz kontroliranog ekološkog uzgoja umiruje i nježno čisti osjetljivu kožu od nečistoća i suvišne masnoće. Lako uklanja čak i vodootporni makeup. Vaša će koža biti čista, tonirana i osvježena, a pjena je neće isušiti. alverde pjena za čišćenje lica idealna je priprema za daljnje korake beauty rutine.

 | Autor:

Balea ulje za čišćenje lica

Svaka pravilna beauty rutina počinje čišćenjem kože, to će reći svaki stručnjak, ali kada se bira sredstvo za čišćenje, treba biti prilično oprezan. Važno je izabrati sredstvo za čišćenje koje nije agresivno prema koži i ne isušuje je, što se često zna dogoditi, pogotovo ako je riječ o suhoj koži. Međutim, nježno, ali temeljito čišćenje za suhu kožu lica moguće je uz Balea ulje. Formula bez parfema nježno čisti kožu od ostatka make-upa, nečistoća i viška sebuma. Brzo uklanja čak i vodootpornu šminku, a dragocjeno arganovo ulje njeguje i pomaže očuvati prirodnu vlažnost kože.

 | Autor:

Balea Professional Plex Care obnavljajući serum

Frizura je mnogim ženama jako važna i poklanjaju joj veliku pažnju, ali u želji da imaju što ljepšu frizuru, često se pretjera s tretmanima i stiliziranjima. Pretjerana upotreba sredstava za stiliziranje, korištenje pegli za kosu pa i prečesto bojenje ostavljaju trag na kosi. Zato je tu Balea Professional Plex Care, obnavljajući serum za kemijski tretiranu i oštećenu kosu koji sadrži trostruki proteinski kompleks, aminokiseline i keratin. Intenzivno njeguje, jača i zaglađuje strukturu vlasi, smanjuje njihovo pucanje te kosu štiti od temperatura do 220 °C. Zaglađuje strukturu kose i ispucane vrhove, a rezultat su ojačane vlasi, zdraviji izgled i bolja kvaliteta kose.

 | Autor:

Balea sprej za zaštitu kose od topline

Imati lijepu frizuru znači brinuti se o svojoj kosi, njegovati je i stilizirati. A to često znači i korištenje topline za oblikovanje frizure, što dokazano šteti kosi. Ipak, možemo imati sve, i njegovanu i stiliziranu kosu, samo ako je pažljivo i redovito štitimo od topline. Balea sprej za zaštitu kose od topline s posebnom 2-faznom recepturom štiti kosu za vrijeme feniranja, peglanja i oblikovanja figarom te djeluje na temperaturama do 220 °C. Sadržana ulja osiguravaju kosi mekoću i sjaj te je kosa savršeno zaštićena od oštećenja i pucanja uzrokovanih djelovanjem topline.

 | Autor:

Sviđa ti se paket? Nemoj duljiti, glasuj za svoje beauty favorite u svakoj kategoriji, odgovori na zadano pitanje i možda baš ti osvojiš ovaj poklon paket. Sve dobitnike proglašavamo po završetku nagradnog natječaja, 5. prosinca. Sretno!

Photo: promo

Komentari 0