Beauty

Danas imaš priliku osvojiti paket FaceBoom proizvoda i ELLE L'Edition parfemsku vodu!

  • Ovog Valentinova miss7 širi ljubav i poziva te da nam se pridružiš
  • Razveseli najdražu ženu u svom životu fantastičnim beauty paketom
  • Danas imaš priliku osvojiti paket FaceBoom proizvoda i ELLE L'Edition parfemsku vodu

 

Beauty noviteta u kozmetičkim torbicama nikada dosta! Zato će svakoj ženi biti pravo veselje dobiti na poklon ove beauty poslastice koje joj možeš osigurati u samo nekoliko klikova. FaceBoom linija sadrži širok izbor proizvoda od prirodnih sastojaka koji odgovaraju na specifične zahtjeve i potrebe mladih, a modernim i upečatljivim estetskim dizajnom savršeno se uklapaju u njihovu rutinu. FaceBoom linija za njegu kože inspirirana je self-care filozofijom generacije Z i globalnom potrebom za održivim praksama u kreiranju proizvoda. Cjenovno pristupačne formule koje sadrže ekstrakte bilja i ulja, blagotvorne su prema mladenačkoj koži i odgovorne prema našim životinjskim prijateljima, što je potvrdila Udruga za zaštitu životinja PETA. Za posebno osjetljivu i dehidriranu kožu čišćenje može biti izazovnije, stoga je FaceBoom prah za čišćenje lica u obliku enzimskog pudera optimalan izbor koji će očistiti i zagladiti kožu i vratiti joj pravilnu hidrataciju.

 | Autor:

Nakon rituala čišćenja slijedi njega kože, a prema potrebama vlastite kože svatko može pronaći idealnu kremu koja se može nanijeti ispod šminke. FaceBoom mattifying & detoxifying krema za lice matira, ali ne isušuje! Osvježava, vlaži i regenerira kožu s aktivnim sastojcima koji podupiru borbu protiv nesavršenosti masne kože. Za osjetljivu i suhu kožu, tu je FaceBoom moisturizing & soothing hydro krema za lice koja hrani kožu uz prirodno ulje šipka s antioksidativnim svojstvima i ostavlja ju mekom na dodir. Uz svakodnevnu osnovnu njegu, FaceBoom je mislio i na naše self-care trenutke koje volimo provesti uz zanimljivu seriju i masku za njegu lica. FaceBoom face algae maska je peel-off formula sa zanimljivom gumenom teksturom za sve tipove kože koja licu vraća sjaj i hidrataciju. 

 | Autor:

ELLE L’Edition parfemska voda za žene je nježnog voćno-cvjetnog mirisa. U gornjim notama odmah oduševljava citrusno-voćnim gornjim notama limuna, mandarine, frezije i naznakom kruške. Cvjetni srčani dio mirisa predstavlja prekrasnu ravnotežu jasmina, božura, ljiljana i ruže, zaokruženog dodatkom nježne breskve. Dugotrajna baza mirisa sadrži spoj sandalovine, cedrovine i mošusa. ELLE L’Edition parfem utjelovljuje stilski slobodan stav suvremene žene.

 | Autor:

Kako do nagrade? Posjeti miss7 profil na Instagramu, pronađi objavu s fotkom FaceBoom proizvoda i ELLE parfemske vode i odradi tri brzopotezna koraka: lajkaj objavu, zaprati @miss7.hr, @beautyfragrances.adria i @iambodyboomadria, potom označi jednu osobu kojoj želiš poslati ljubav nagradom. I ne zaboravi objavu podijeliti s frendicama i frendovima, sestrama, mamama, tatama, kumama i ostalim dragim ljudima u tvom životu kako bi i oni imali šansu osvojiti ovu super nagradu za svoje najdraže. Nagradni natječaj traje do sutra u 12 sati, nakon čega objavljujemo sretnu dobitnicu ili dobitnika. Sretno!  

 

Dobitnica je Marina Bartolić.

Photo: None

Komentari 0