Beauty

Danas dijelimo čak pet Clinique poklon paketa! Glasuj na Value4Money natječaju i možda baš ti osvojiš nagradu

I ove godine imaš priliku osvojiti fenomenalne poklone tijekom trajanja 6. izdanja Value4Money: beauty natječaja. Svakoga dana  za tebe smo pripremili poklone koji uključuju genijalne beauty proizvode, a danas ćemo nagraditi čak pet sretnica s Clinique beauty paketom. Pitaš se kako? Vrlo jednostavno - posjeti stranicu Value4Money natječaja, daj glas jednom proizvodu iz svake kategorije, odgovori na nagradno pitanje te ostavi svoje podatke i možda baš ti budeš sretnica kojoj će na kućnu adresu stići ovaj paket. Jesmo li ti uspjeli uljepšati dan? Čitaj dalje i saznaj o kojim je proizvodima riječ.

Clinique Take The Day Off™ Cleansing Balm

Take The Day Off™ Cleansing Balm je nježan, a opet učinkovit makeup skidač koji se transformira iz blazama u svilenkasto ulje, topeći šminku s lica, očiju i usana. Lagana formula uz pomoć njegujućih ulja detaljno čisti nečistoće kao i make-up. Jedinstvena tekstura omogućuje učinkovito čišćenje jednostavnim, laganim pritiskom prstiju, a mješavina ulja sjemenki šafranike i vitamina E dodatno njeguje kožu tijekom procesa čišćenja. Ujedno uklanja i ostatke zaštitnog faktora. Balzam ne izaziva pojavu akni, nije ljepljiv, ne isušuje kožu i ne ostavlja tragove. Namijenjen je svim tipovima kože.

 | Autor:

Clinique High Impact High- Fi™ Full Volume maskara

Jedinstvena formula ove maskare osigurava intenzivan pigment i volumen u samo jednom nanošenju za čak 230%. Spoj ulja argana, kokosa i moringe pomažu njegovati trepavice, smanjuju gubitak trepavica i potiču njihov rast, dok posebno dizajnirana četkica omogućuje prekrivanje najmanjih trepavica svojim preciznim vrhom te dodatno razdvaja i podiže trepavice. Ova maskara se ne gruda, ne preslikava se ni ne petlja, a otporna je na vlagu i znoj. Također, mogu je koristiti i ljudi s osjetljivim očima te korisnici kontaktnih leća.

 | Autor:

Sviđa ti se paket? Nemoj duljiti, glasuj za svoje beauty favorite u svakoj kategoriji, odgovori na zadano pitanje i možda baš ti osvojiš ovaj poklon paket. Sve dobitnike proglašavamo po završetku nagradnog natječaja, 5. prosinca. Sretno!

Photo: None

Komentari 0