Beauty

Dajemo ti drugu priliku za osvajanje ovog genijalnog La Piel paketa. Nemoj ju propustiti!

  • Što je zajedničko ovom tmurnom vremenu i našem Value4Money: beauty natječaju? 
  • Jednako smo uporni pa bez predaha i danas tražimo novu dobitnicu vrijedne nagrade  
  • Nagradi nas svojim sudjelovanjem i uljepšaj si dan La Piel poklon paketom! 

Ako ti treba dodatan poticaj ovih sivih jesenskih dana, na dobrom si mjestu! Vrlo smo odlučni u naumu da podijelimo sve vrijedne poklone iz beauty svijeta koje smo pripremili u sklopu miss7 natječaja Value4money: beauty - i u tome nas ne može ništa omesti. 

Sve što trebaš napraviti je glasati u svakoj kategoriji proizvoda ovdje, odnosno odabrati svoje beauty favorite, a potom i odgovoriti na zadano nagradno pitanje. Uz malo sreće baš ti možeš osvojiti genijalan La Piel poklon paket. Sigurni smo da će tvoja koža toliko zablistati da će rastjerati baš sve tmurne oblake. 

Pitaš se što te čeka u La Piel poklon paketu? Dva super proizvoda koja otkrivamo u nastavku...

Natural Luxury Parfumed Shower Gel to Cream Amber ORANGE

 | Autor: PROMO PROMO

Moderna veganska formula ovog luksuznog gela za tuširanje spaja opojne mirise s prirodnim sastojcima te nježno čisti vašu kožu tijela, ostavljajući svilenkasti i mirišljavi osjećaj nakon korištenja. Amber Orange gel za tuširanje u kombinaciji s vodom i kružnim pokretima pretvara se u kremastu teksturu, a potom u nježnu pjenu, otpuštajući pritom dominantne baršunaste note ambera, opojnog tamjana i slatke naranče, dok u samoj bazi vladaju note mošusa, vanilije i pačulija. Gel ne sadrži agresivne sastojke koji mogu narušiti barijeru kože, već upravno suprotno, formula obogaćena glicerinom, organskim uljem divlje ruže i gotu kole hidratizirat će kožu i poboljšati elastičnost.

Natural Luxury Parfumed Body Lotion Nar NOIR

 | Autor: PROMO PROMO

Njega za tijelo je važan korak u zdravoj rutini brige o koži tijela. Zdrava, mekana i nahranjena koža su glavni pokazatelji kvalitetne njege, a miris će igrati važnu ulogu u tome kako se osjećamo. Bogata mješavina prirodnih sastojaka, hijaluronske kiseline, glicerina, antioksidativnih ekstrakata i organskih ulja čine Nar Noir losion za tijelo pravim luksuznim tretmanom za tvoju kožu. Nar Noir će dubinski hidratizirati i nahraniti kožu i pružiti ti baršunasti osjećaj na koži, dok će samozatajni i bogati mirisi ljiljana iz Casablance, šećerne vate, zadimljenog drveta, crvenog voća i šipka senzualno njegovati tvoja osjetila. Ne sadrži silikone, parafin, parabene i mineralna ulja.

Znamo da sad jedva čekaš glasati, to možeš učiniti ovdje, a mi ti želimo puno sreće!

Photo: PROMO

Komentari 0