Beauty
Da, postoji ruž s vašim imenom! Da, postoji ruž s vašim imenom! Da, postoji ruž s vašim imenom! Da, postoji ruž s vašim imenom! Da, postoji ruž s vašim imenom! Da, postoji ruž s vašim imenom! Da, postoji ruž s vašim imenom! 1/18 Da, postoji ruž s vašim imenom! Da, postoji ruž s vašim imenom! Da, postoji ruž s vašim imenom! Da, postoji ruž s vašim imenom! Da, postoji ruž s vašim imenom! Da, postoji ruž s vašim imenom! Da, postoji ruž s vašim imenom! Da, postoji ruž s vašim imenom! Da, postoji ruž s vašim imenom! Da, postoji ruž s vašim imenom! Da, postoji ruž s vašim imenom!

Pazite sada ovo - postoji ruž s vašim imenom!

Napravite mjesta u svojoj torbici jer sasvim sigurno ste zaslužile počastiti se "personaliziranim" ružem za usne

Po čemu vas ljudi prepoznaju? Naravno, po vašem imenu. Možda niste unikatni, ali kada netko u vašem društvu spomene Mariju, Lanu ili Irenu vjerojatno nitko neće trebati previše "razbijati glavu" da shvati o kome je riječ.

Naravno, i beauty svijet je prepoznao važnost imenovanja pa svaki kozmetički preparat ima svoj naziv. No, dok se uz neke povezuju poprilično komplicirani, neobični i ne baš lako pamtljivi nazivi, drugi proizvođači šminke su se odlučili za nešto svakodnevnija imena s kojima će se moći poistovjetiti i brojne njihove korisnice.

 | Autor: Getty Images Getty Images

Možda niste upravo vi bili muza koja je nadahnula kreatore ovih fantastičnih ruževa, ali priznajte kako bi bio odličan osjećaj u torbici imati "personalizirani" ukras za vaše usne.

U našoj fotogaleriji vam otkrivamo koji ruževi nose ženska imena. Provjerite, jer možda se upravo vaše nalazi na ovom laskavom popisu.

Photo: Getty Images

Komentari 0