Beauty

Da bar to nismo napravile: Zbog kojih beauty pogrešaka žale slavne ljepotice?

Čak je i Kim Kardashian požalila zbog nekih krivih odluka iz prošlosti, a pridružile su joj se i druge poznate dame

Svi mi žalimo zbog nekih stvari koje smo radili na štetu svog izgleda pa tako i slavne ljepotice. Evo koje su poznate dame priznale svoje najveće beauty pogreške.

1. Kim Kardashian: Uklanjanje mlade kose uz rub čela

 | Autor: Getty Images Getty Images

Ona je laserski uklonila tzv. mladu kosu koja raste uz sam rub vlasišta da bi sprječila izbijanje prišteva, ali kaže da sad žali što je to učinila. Čak je i na svom Instagramu upozorila:

"Dame, uvijek možete laserom ukloniti svoju mladu kosu, ali meni moja nedostaje".

2. Jennifer Aniston: Nekorištenje UV zaštite

 | Autor: Getty Images Getty Images

Kad je gledamo ovako blistavu, ne bismo rekli da ona ima za čim žaliti, ali Jen je rekla da žali što je ikad išla na samotamnjenje i, posebno, što nije redovito koristila kreme sa zaštitnim faktorom. Sada se toga čvrsto pridržava.

3. Kylie Jenner: Odlazak sa šminkom u krevet

 | Autor: Getty Images Getty Images

"Ako sam jako umorna, ponekad zaboravim skinuti make-up prije spavanja, ali se jako trudim da to više ne radim", rekla je Kylie.

4. Cameron Diaz: Ubrizgavanje botoksa

 | Autor: Getty Images Getty Images

Iako mnoge slavne cure redovito to rade, Cameron je izjavila kako je zbog toga požalila:

"Izmijenilo je moje lice na čudan način i odlučila sam da ne želim tako izgledati i radije ću imati lice koje pokazuje znakove starenja, nego lice koje izgleda kao da ne pripada meni".

5. Mirela Priselac, Remi: Čupanje obrva

"Ne žalim zbog previše stvari u životu, općenito, nekako smatram da se sve događa s razlogom. Što se tiče beauty pogrešaka, tu sam imala sreće jer imam dobru genetiku pa nisam imala većih beauty problema. Ali evo, kad bih nešto morala izdvojiti, voljela bih da mi je netko s 16 godina rekao da ne čupam obrve tako predano i svojski. Malo sam "prekrdašila" i više nisu rasle kao prije, pa sad eto, moram uložiti više truda u "uzgoj" i njegovanje istih."

 | Autor: Davor Puklavec/ Pixsell Davor Puklavec/ Pixsell

6. Vanda Winter

 

"Kod mene isto klasika, a sve većinom datira iz pubertetsko-adolescentske faze, kad se mi cure konačno bacimo na uljepšavanje kao da smo puštene s lanca! Prerano sam počela čupati obrve i svela ih "na crtu", te ih do danas poprilično prorijedila, a tada nisam vjerovala ni da bi to bilo moguće, niti da bi mi zbog toga ikada u životu moglo biti žao. U srednjoj sam također počela puštati nokte i bojila ih u metalik nijanse srebrne i zlatne. Izgledala sam brat bratu kao ptica grabljivica! Pretjerivala sam s odjećom u potrazi za vlastitim stilom, tim tragičnije što se od mene, a za razliku od mojih vršnjakinja, zbog bavljenja scenskim poslom stalno očekivalo više. Da se razumijemo, sigurno griješim i danas, jer tko radi, taj i griješi! Ali to ću najvjerojatnije vidjeti tek s vremenskim odmakom i onda zahvaljivati što je i "ta faza" ipak iza mene."

 | Autor: Davorin Višnjić/Pixsell Davorin Višnjić/Pixsell

Photo: Davor Puklavec/ Pixsell

Komentari 0