Beauty

Cvjetni vijenci su prošlost: Ispletite kosu u buket ruža

Donosimo vam odlične ideje za cvjetiće koje možete isplesti od pletenica, a za one koje nisu vješte u pravljenju frizura, tu je i video tutorial

Cvijeće u kosi u trenutku svakoj ženi daje romantičan izgled, no cvjetni vijenci polako padaju u zaborav, pogotovo kad je riječ o festivalskim trendovima, gdje su više dosadili. Pronašli smo puno zanimljiviji i originalniji način na koji možete u kosi "posaditi" cvjetiće, a što je najbolje od svega - potpuno je besplatno! jedino što vam treba su vješte ruke i malo kreativnosti, iako inspiracije nikako ne nedostaje i na Instagramu. Riječ je o pletenicama koje se oblikuju u prave cvjetne aranžmane, a izgledom najviše podsjećaju na ruže.

 

#pretty #grungy #strands_hairlounge #strandshairlounge #hairflower

A photo posted by Strands Hair Lounge (@strands_hairlounge) on

A mogućnosti su gotovo beskrajne... Isplatite riblju kost, ali ostavite nekoliko pramenova izvan, koje ćete zatim pretvoriti u cvijet.

 

Combo braid inspired by @braidsbyjordan 🌸 #30daysnewbraids#30dnbday6

A photo posted by B I A N C A S B R A I D S (@biancasbraids) on

 

Možete i cijelu kosu isplesti u elegantnu punđa-ružu (ili nekoliko manjih), a ova frizura pravi je spas i za ljetne vrućine.

 

#braid #flowerbraid #hairstylesofinstagram #braid #hairstagram #sisterintukkaniksit #suomiletit #hotbraidsmara #braidsforgirls

A photo posted by Sisko Eskelinen (@sisterintukkaniksit) on

 

 

Flower power! So pretty #leahhairtrendz #flowerbraid #flowers #braids #mainstreettrendz

A photo posted by Leah Gothe (@hair_by_leahg) on

Ili budite potpuno kreativne i poigrajte se s nekoliko različitih pletenica.

A ako vam sve ovo izgleda kao "nemoguća misija", tu je i video tutorial koji će vam pomoći da usavršite svoje frizerske vještine:

Photo: Instagram/Nives Celzijus

Komentari 0