Beauty

Cure sa šiškama, evo kako će vam frizura izgledati super i nakon skidanja kape

Jedan od problema kojeg donose šiške je i njihovo namještanja nakon nošenja kape no sada je tome došao kraj

Šiške su se opet vratile u modu, a osim što su sposobne u trenu promijenit vaš look, imaju i svoje negativne strane. Jedna od njih, s kojom se vjerojatno upravo sada susreću mnoge od vas, je borba šiški i zimske kape, u kojoj ipak najčešće pobjedi kapa. A ako ste među onima koje troše svoje dragocjeno vrijeme na namještanje šiški ispod kape i zatim ponovno na sređivanje kose, kad kapu skinete, onda će vas sigurno zanimati što o tome svemu ima reći profesionalac.

"Najbolje je šiške, prije stavljanja kape, razdijeliti po sredini i razmaknuti ih u stranu," kaže hairstylist slavnih Matt Fugate. "Tako ćete ih kasnije najlakše namjestiti."

Ako šiške nosite sa strane, onda ih kad stavljate kapu dodatno počešljajte u stranu, jer ćete, kada ju skinete, odmah imati super frizuru.

 | Autor: Goran Čižmešija Goran Čižmešija

Izbjegavajte podizanje šiški prema gore, jer će vam onda stršati kad skinete kapu i teško ćete ih namjestiti. No i tu za uporne postoji rješenje. Ako vam svaka dlaka na šiškama ide u svoju stranu, probajte ih popraviti s malo vode. Smočite tek vrhove prstiju i masirajte šiške u korijenu. Kada je kosa vlažna, onda ju probajte namjestiti po želji, ali morate znati i da ovo neće uvijek upaliti.

Photo: Goran Čižmešija

Komentari 0