Beauty

"Čudo od četke“ konačno u prodaji

Trenutni hit u njezi kose su iznimno popularne četke za kosu koje je lagano i nježno rasčešljavaju, te je na taj način održavaju zdravom i podatnom.

Hello Beauty Detangling Brush je „čudo od četke“ koje je konačno dostupno u svim BIPA poslovnicama u Hrvatskoj.  Ovaj model četke je prilagođen svim tipovima kose, te je ona jednako korisna i za tanku i za gustu kosu.  Posebno je nježna prema tankoj kosi i kosi sklonoj pucanju jer je dodatno štiti.

 | Autor: Uz Hello Beauty Detangling Brush kosa postaje glatka i sjajna u samo nekoliko poteza. Savitljive i pomno poredane iglice na četki zaslužne su za maksimalne rezultate koje Hello Beauty Detangling Brush daje. I ono najbitnije - nema zatezanja, boli, čupanja i pucanja kose.

 | Autor: Četka je ergonomskog dizajna čime omogućava praktično držanje. Može se koristiti ili na mokroj ili na suhoj kosi.  Njena prednost je što istovremeno prilikom rasčešljavanja kose, četka nježno masira vlasište pri čemu potiće njegovu cirkulaciju. Hello Beauty Detangling Brush  pogodna je i za kratku i za dugu kosu, kovrčavu, ravnu ili valovitu, a može se koristiti i za ekstenzije.

Hello beauty Detangling Brush dostupna je u dvije atraktivne boje: magenta i zelenoj. Prodajno mjesto: sve  BIPA poslovnice u Hrvatskoj; cijena  54.90 kn.

Photo: None

Komentari 0