Beauty

Čudesna njega za obojanu kosu

Je li vaša kosa izgubila ljetni sjaj? Umjesto da brinete o izblijedjeloj boji, uživate u životu punim plućima! Isprobajte fantastičnu kolekciju Aussie Colour Mate koja pomaže očuvati bogatu i sjajnu boju vaše kose.

Jesen i zima više neće kvariti vašu frizuru! Za nju će se pobrinuti Aussie Colour Mate –  kolekcija uz koju će vaša kosa uvijek izgledati kao svježe obojana. Bez obzira na godišnje doba i vremenske prilike, uz Aussie Colour Mate vaša obojana kosa će uvijek biti blistava i apsolutno zanosna. Recite ne jesenskoj depresiji i beživotnoj kosi! Ove sezone odaberite boju i podarite novu nijansu svom životu!

 | Autor:

Bočice Aussie Colour Mate sadrže kombinaciju sastojaka s ekstraktom australske divlje breskve, čija regenerativna svojstva australski domoroci koriste već stotinama godina. Nanijeti ekstrakt breskve na kosu? – pitate se. Točno to! Aussie Colour Mate pomaže kosi da ostane savršena, a boju čini blistavom i bogatom.

 | Autor:

Želite li dašak egzotične njege? Samo za vas, čarobnjaci iz Aussieja su osmislili tri čarobna proizvoda koji će beživotnoj, obojenoj kosi vratiti hidratizaciju i sjaj.  Šampon i balzam Aussie Colour Mate savršen su tretman za kosu. Obavijte se slatkim mirisom sočne breskve i osjetite kako egzotični koktel čisti i hrani obojene uvojke! Vaša kosa treba intenzivnu regeneraciju?

 | Autor:

Upotrijebite Aussie 3 Minute Miracle Colour – čarobni tretman za beživotnu, obojenu kosu. Vitaminska bomba u ovom jedinstvenom tretmanu trenutačno vraća sjaj i vitalnost kosi! Posebna formula s uljem australske divlje breskve osmišljena je kako bi ti razvedrila dan i vratila sjaj beživotnoj kosi.

Ausie proizvodi dostupni su u dm-u.

Photo: None

Komentari 0