Beauty 09. rujna 2015.

Cryovac - novi revolucionarni tretman

Bez obzira o kojem je godišnjem dobu riječ, uvijek razmišljamo kako se riješiti viška kilograma i celulita u što kraćem roku. Posebno nas razvesele novosti koje nam pomažu doći do boljih rezultata kako bismo izgledali što bolje i mršavije. Sada je tu Cryo Vac kriolipoliza – revolucionarna metoda za uklanjanje celulita i masnoća uz pomoć hlađenja.

Metoda je uspješna diljem svijeta zadnjih nekoliko godina, tretman kojim su oduševljene svjetske zvijezde – Madonna, Christina Aguilera, Renée Zellweger te mnogi drugi,  a sada je po prvi put ovaj revolucionarni tretman dostupan i u Hrvatskoj i to u zagrebačkoj poliklinici Milojević.

 | Autor:

Za uklanjanje masnoća dosada su se koristili postupci koji su se temeljili na grijanju tkiva. Najnovija istraživanja su pokazala da uz pomoć hlađenja možemo uništiti masne stanice. Izloženost masnih stanica niskim temperaturama, zbog njihove osjetljivosti na hladnoću, dovodi do toga da se one raspadnu. Usitnjene masne stanice uz pomoć limfnog sustava se izluče iz tijela. Hlađenjem tkiva hladimo organizam i trošimo energiju, a samim time i kalorije što dodatno pomaže u smanjenju obujma.  Cryo Vac tehnologija je najnovija tehnologija koja združuje cryo terapiju i endodermnu terapiju kako bi se uklonile masnoće i celulit posebice na predjelu trbuha, nogu, bokova i stražnjice. Stoga ni ne čudi zašto su za ovim doslovno 'poludjele' brojne svjetske zvijezde. Upravo iz tog razloga, dr. Nikola Milojević je uvjeren da će ovaj tretman oduševiti i sve Hrvate koji se žele u kratkom roku riješiti celulita, bez obzira što nam stižu hladni jesenski i zimski dani.

 | Autor:

Na osnovu HipoTermične Stimulacije (HTS™), koja pospješuje cjeli metabolizam tkiva kože te time dostižem visoko elastične niti kolagena, terapija omogućava selektivno hlađenje potkožnog tkiva. Djelovanje je usmjereno na tkivo koje vakuum povuče u unutrašnjost posebno oblikovanog aplikatora pri čemu dolazimo do učinka na samo tretiranom području, a unutarnji organi i okolno tkivo ostaje zaštićeno. Cijeli postupak usmjeren izravno na nakupine sala, traje oko sat vremena, a rezultati su trajni i vidljivi odmah.

 | Autor:

Filozofija poliklinike Milojević je jednostavna - primjenom individualnog pristupa žele se zadovoljiti želje i potrebe svakog klijenta. A s ovim tretmanom san o vitkoj liniji na najbrži mogući način može napokon postati stvarnost. Sve narudžbe i ostale informacije o samom tretmanu moguće je dobiti u Poliklinici Milijević, Gundulićeva 40, Zagreb.

Komentari 0