Beauty

Create Your Balance nova je kolekcija brenda KIKO Milano - i morala sam je isprobati

  • Obožavamo isprobavati beauty novitete koji stižu na naše tržište
  • Sada smo imali priliku isprobati dio KIKO MILANO Create Your Balance kolekcije
  • Kozmetika koja prati naša raspoloženje i kreira poželjan balans ono je što nam sada treba 

Volim ovaj posao zbog puno toga, između ostaloga jer imamo priliku isprobati mnoge beauty novitete koji nam stignu u redakciju na testiranje. Tako sam i ovaj tjedan imala priliku isprobati novu kolekciju brenda KIKO MILANO, imena koje baš odgovara onome čemu trenutno težim u životu. Riječ je o kolekciji Create Your Balance koja sadrži kompletnu liniju make upa, skincarea i accessoriesa i dolazi u pakiranju u prirodnim tonovima, od nježnozelene do bogate narančaste, što stvara elegantnu harmoniju.

U opisu kolekcije navodi se kako su formule klinički testirane i obogaćene energizirajućim sastojcima poput ekstrakta kave ili, pak, umirujućim sastojcima poput ekstrakta kamilice. Teksture i mirisi stvoreni su za ugađanje i well-being trenutke koje si trebamo priuštiti. Make up ove kolekcije donosi raskoš nijansi za kreiranje raznih lookova, od prirodnih do jarkih, ovisno o našem raspoloženju. 

Da bih isprobala make up, željela sam prvo podariti svom licu, pomalo sivom i bez sjaja nakon napornog radnog tjedna, malo blistavosti i njege. Zato sam prvo isprobala Create Your Balance set maski za lice koji se sastoji od jednokratne energizirajuće maske za okoloočno područje, hidratantne maske za usne i hranjive maske za obraze. Petak navečer u mojoj kupaonici - uz miris opuštajuće mješavine eteričnih ulja iz difuzora, svjetlost svijeće i nota bluesa koji me posljednjih mjeseci nevjerojatno dira, na čisto lice i na strateške točke nanijela sam sve tri maske. Miris? Mmmm, božanstven, prirodan i taaako relaksirajući.

 | Autor: Maska za područje oko očiju sadrži hijaluronsku kiselinu i ekstrakte zelenog čaja i lavande, za obraze alantoin te ekstrakte meda i crvenih algi, a maska za usne hidratizira sastavom alantoina, irisa i narančinog ekstrakta. 
Pola sata kasnije, kada sam uklonila maske, moje lice je sjajilo zdravim sjajem i svježinom. 
Ovaj ritual me je tako napunio dobrom energijom da sam ipak odustala od ideje da se izvalim na kauč uz Netflix već sam poslala frendici poruku i dogovorile smo piće na Jarunu. Ipak je još ljeto, a moja koža tako blistava:) 
Zato sam odmah odlučila isprobati i ostale stvarčice iz KIKO MILANO Create Your Balance kolekcije. Nisam želela stavljati podloge na lice jer nisam htjela prekrivati sjaj kože nakon učinka maski već sam samo spužvicom na vrhu korektora nanijela korektor ispod očiju, na rubove nosnica i sredinu brade i utapkala. 
Create Your Balance korektor ima u nazivu Radiance Boost Concelear i zanimalo me je kako će se ponašati na mojoj koži. Utapkala sam ga prstima, samo malu količinu, i izbrisao je tamnije dijelove kože na ovim područjima lica i dao mi prelijep, prirodan blagi sjaj. Svaki korektor vrednujem po tome skuplja li se u pregibima kože i boricama i to je po meni ultimativan test. Ništa. Sasvim se stopio s kožom. 
 | Autor:
Paleta sjenila Create Your Balance 02 Boost Me izgleda kraljevski - kutija je nevjerojatno luksuzna, s uvijek potrebnim ogledalcem i s čak 12 različitih nijansi sjenila s mat i metalik  finishem. Veliki raspon boja omogućava kreiranje različitih lookova, prirodnih ili naglašenijih, a ja sam za ovu večer odabrala energičnije boje - na kapak sam nanijela roza metalik nijansu i oko obrubila tamnosmeđom. Sjenilo je jako pigmenitarno i lako se nanosi i lijepo razmazuje - što volim jer mi omogućava da brzo i precizno nanesem make up. 

 | Autor:
Kada sam vidjela da sam dobila tubicu na kojoj piše Soft Touch Lip & Cheek, baš sam se razveselila jer volim dva u jedan rješenja, a ova pigmentirana kremasta tekstura (isprobala sam nijansu 02 On a Cloud) u tamnoroza nijansi je toliko univerzalna da me je oduševila. Moje usne su dobile prirodnu boju i sjaj, a na jagodice sam nanijela sićušnu količinu proizvoda i razmazala prstima. Efekt? Prirodan glow, pigment kao iz snova i svježina kao da sam se uspravo probudila. 

 | Autor: Gledam svoj odraz u zrcalu i vidim make up po mojoj mjeri - lijep, ali ne pretjeran sjaj, naglašene oči, usne u prirodnoj boji, lijepo i suptilno istaknute, obrazi svježi. 
Da budem cijela svježa kao moje lice, pošpricala sam tijelo i kosu s Create Your Balance Relaxing Touch Hair&Body Mist vodicom koja mi je ostavila nježan trag mirisa lavande koji je trajao cijelu toplu, ljetnu večer.  Baš kao i prelijepi sjaj na mom licu. 

Photo: KIKO Milano

Komentari 0