Beauty

Čitateljice govore: testirale smo Bourjois ruž i otkrile OVO

6 čitateljica miss7 isprobalo je ruževe Bourjois Rouge Velvet The Lipstick i s nama su podijelile svoje iskustvo. Što misle? Ove djevojke bile su do kraja iskrene!

Nakon što je naša novinarka Korana napravila eksperiment s Bourjois Rouge Velvet The Lipstick ruževima i naprosto se oduševila njihovom izdržljivošću, odlučili smo iznenaditi i čitateljice miss7 ovom beauty poslasticom. Između čitateljica koje su se prijavile za recenziranje ruža izabrali smo njih šest. Svaka je dobila po jedan ruž različite nijanse, nanijela ga i nosila u prilici koju je sama odabrala te naposljetku napisala koliko je trajan, kakav osjećaj daje na usnama, kako joj se sviđa nijansa ruža... Evo što kažu!

 | Autor:

 

Brdar Valentina: Osjećam da mi daje moć!

Dobila sam nijansu 03, usudila bih se reći da je to boja trule višnje. Osjećaj nakon nanošenja je fantastičan, imam osjećaj kao da mi daje neku moć. Tekstura ruža je odlična, dovoljno je gust pa ostavlja odličan matte efekt na usnama. Nanosi se lako, mada se poklopac malo teže otvara. 
Nakon nanošenja, ovaj ruž se jako dugo ne mora popravljati, a to je ono što mi je najvažnije. Jedeš i piješ, a ne moraš misliti da ga moraš popravljati jer satima ostaje na usnama. Cjelokupni dojam je fantastičan. Osjećam se, kao što sam rekla, moćno. Kad imaš tako dobar ruž na usnama i samopouzdanje ti je veliko. Mojim prijateljicama s fakulteta se svidio, dobila sam same pohvale, a nadam se da će se i tebi svidjeti nijansa 03 ovoga ruža na meni. 

 | Autor: Brdar Valentina Brdar Valentina

Ines Kirin: Izdržao je gotovo cijeli izlazak i ne ostavlja otisak na čaši

Iako se lako razmazuje, po mom mišljenju ruž nije dovoljno kremast. Veliki je plus izdržljivost. Meni je izdržao gotovo cijeli izlazak i ne ostavlja ni otisak na čaši! Svakako poboljšava cjeloukupni izgled make upa. Nijansa je jako lijepa, prirodna, jako mi se svidjela. Obožavam nositi ruževe i naravno da se s njim osjećam bolje. Budući da uglavnom nosim crveni ruž, prijateljice su bile oduševljene ovom promjenom, a i ja, no imam osjećaj kao da nakon nekog vremena pomalo počne isušivati usne. 
Dizajn mi se jako sviđa, praktčan je jer je uzak.

 | Autor: Ines Kirin Ines Kirin

Jelena Došen: Čista petica, kad bi barem postojao u više nijansi

Bourjois Rouge Velvet The lipstick dolazi u klasičnom pakiranju. Ambalaža je čvrsta, zbog toga se neće lako otvoriti u torbici i napraviti nered. Nijansa koju sam dobila je 10, prekrasna nijansa boje vina koja bi pristajala svim tonovima kože. Hladnog je tona što instantno daje efekt bjelijih zubi. Tekstura kod nanošenja je iznimno mekana, kao da na usne mažete fini maslac. Lako se i ravnomjerno nanosi, u jednom potezu, u potpunosti prekrivajući usne. Ne skori se na usnama, ne isušuje, ne zateže, kao da na usnama nemate ništa. Da zaokružim priču, odličan ruž, osjećaj ja kao da nemate ništa na usnama, izvrsne pigmentacije, dobre je postojanosti. Kada bi još postojao u više nijansi ne bi mu bilo ravnog, za mene čista petica.

 | Autor: Jelena Došen Jelena Došen

Možda vas zanima Hoće li mi više frajera uletjeti s crvenim ili nude ružem? Rubrika Beauty Beauty

Ivana Pauk: Lijepo je gust i bogat, a pigment je odličan

Ruž je lijepo gust i bogat, pigment je odličan, boja žarka. Jednostavan je za nanošenje, a dolazi u klasičnom pakiranju ruža. Trajnost mu je OK. A dojam je potpun: obožavam Bourjois i imam povjerenja u ovaj brend, osobito što se tiče ruževa. Ne isušuje usne, a imati ga na usnama je super osjećaj!

 | Autor:

Patricija Režić: Odbili su me miris i okus, ali, generalno, kupila bih ga

Miris ruža mi je dosta odbojan, kao i sam okus te mi se zbog toga u startu nije svidio. Malo manje odbojna karakteristika je što mi je prvih 5 minuta davao premastan osjećaj na usnama. Nakon pet minuta počinje se sušiti, no unatoč osjećaju da isušuje usne, jako lijepo izgleda. Nema ispucalih usana i suhih komadića. Pozitivno me iznenadilo što se pokazao kao jedan od rijetkih koji mi nije isušio usne. Na usnama ostavlja lagan osjećaj što je također pozitivna karakteristika.

Lako se razmazuje i jednim nanosom ostavlja trag. Trajnost mu je dosta dobra s obzirom na današnju vrlo jaku konkurenciju među ruževima, iako postoje i jeftinije varijante, a također i možda efektnije. Unatoč tome kod mene dobiva veliki plus. I nakon 6 sati je bio postojan iako sam mislila sam da neće dugo izdržati - dobila sam breskvastu nijansu 01 Pruge Velvet pa sam očekivala da će izblijediti i biti još neprimjetnija. Zamjeriti mu moram što se skida pri konzumiraju hrane. A na rubovima usana su se napravile sitne mrvice, grudice. Unatoč tome, prema mojim kriterijima postojanost je i dalje zadovoljavajuća.

Rado bih si priuštila još jedan Bourjois Velvet the Lipstick ruž samo u nekoj drugoj, tamnijoj i efektnijoj nijansi. Sviđa mi se jako njegova postojanost , ali cijenovno mi je odbojan, ima postojanijih, a jeftinijih ruževa. Činjenica da ne isušuje usne također je još jedan od razloga zašto ću ga kupiti. Još jedna zamjerka mu je pakiranje - zbog malo zakrivljenog oblika poklopac teško "sjeda" pri zatvaranju.

 | Autor: Patricija Režić Patricija Režić

Tami Grubić: Sviđa se i mužu, kaže da sam više seksi

Tekstura ruža je super. Mekan, kremast i fino se razmaže. Ne trebam uopće upotrebljavati kist jer oblikom savršeno prijanja uz usne. Ruž sam nanijela ujutro i do večeri je još bio vidljiv na usnama. Na testiranje sam dobila nijansu br. 12 - brunette i definitivno ću kupiti još nekoliko nijansi. Ispočetka sam se bojala jer je dosta taman, a ja preferiram svijetlije nijanse, ali s ovom sam se nijansom osjećala zavodljivije, imala sam potrebu da se stalno gledam u ogledalu. Čak se i mom mužu sviđa, kaže da sam mu sad više seksi. 😀 Velika je moć u ruževima, samo treba dobra nijansa i mamit će poglede.  | Autor: Tami Grubić Tami Grubić

Photo: Thinkstock / Spencer Davies

Komentari 0