Beauty

Cijelo vrijeme krivo stavljate šljokičasti lak na nokte!

Želite li šljokičaste nokte, ne trebate odlaziti u salon - uz jednostavan trik besprijekornu manikuru možete napraviti i kod kuće

Šljokičasti nokti izgledaju neodoljivo, no ako ste već prije pokušavali napraviti takvu manikuru kod kuće, onda znate da to i nije toliko jednostavno, a rezultati gotovo nikada ne ispune očekivanja. Postizanje savršene teksture bez krvžica i praznina skoro je nemoguća misija, a da ne govorimo o procesu njihova uklanjanja.

 | Autor: YouTube YouTube

Obično je jedino rješenje odlazak u salon, no jedna beauty vlogerica na Youtubeu je objavila tutorijal koji otkriva gdje griješite pri lakiranju kod kuće. Šljokice nikad ne nanose poput običnog laka - postoji potpuno druga procedura od nekoliko koraka, a sve je podrobno objašnjeno u videu.

Prvo se nanosi sloj prozirnog laka, odnosno baza, zatim, na zanoktice namažite tekući lateks kako biste spriječili razmazivanje, no ovaj korak slobodno možete i preskočiti ako nemate što vam je potrebno. Slijedi šljokičasti lak kojeg nanosite uz pomoć spužve i za kraj - još jedan sloj prozirnog laka, kako bi manikura bila postojana. Pogledajte video i napokon imajte savršenu šljokičastu manikuru. 

Photo: Getty Images

Komentari 0