Beauty

Chris Pine je novo zaštitno lice mirisa Armani Code

Giorgio Armani s iznimnim zadovoljstvom objavljuje da je glumac Chris Pine novo zaštitno lice jednog od najprodavanijih muških mirisa – Armani Code.

Chris Pine osvojio je javnost brojnim ulogama u filmovima poput  kapetana Kirka u franšizi „Star Trek”, uz Denzela Washingtona glumio u filmu Tonyja Scotta „Unstoppable” te se u filmu „This Means War” borio s Tomom Hardyjem za naklonost Reese Witherspoon.

 | Autor:

Ovaj će glumac, rođen u Los Angelesu, ove godine raditi s Meryl Streep i Johnnyjem Deppom na snimanju mjuzikla „Into the Woods” pod redateljskom palicom Roba Marshalla i glumiti s Jennifer Aniston, Jamiejem Foxxom i Kevinom Spaceyjem u nastavku filma „Horrible Bosses”. Trenutno s Chiwetelom Ejioforom, jednim od ovogodišnjih kandidata za nagradu Oscar, radi na snimanju filma „Z for Zachariah”.

''Chris svojom snažnom karizmom i prirođenom elegancijom savršeno utjelovljuje duh brenda. Uz izniman talent, svestranost i pravu dozu ironije kojima osvaja na filmskom setu, njegov ga neodoljivi šarm čini idealnim izborom za ovaj miris”, izjavio je Giorgio Armani.

Lansiranje nove kampanje za oglašavanje mirisa Giorgio Armani Code planira se za proljeće 2014.

Photo: None

Komentari 0