Beauty
Chanel Beauty spring summer haute couture kolekcija

Chanelov kultni balzam Rouge Coco Baume sad dolazi i u dvije nove nijanse

  • Jedinstveni Chanel balzam za usne koji spaja predivnu boju na usnama s učinkovitom njegom u novoj kolekciji brenda dolazi u dvije nove boje
  • Chanel Rouge Coco Baume ima voljenu i hvaljenu formulu koja daje prirodan blistav izgled usnama s blagim mat efektom
  • U novoj haute couture beauty kolekciji za proljeće/ljeto 2024. dolazi u novim nijansama Keep Cool i Chilling Pink

Balzama za usne na tržištu doista ima velik izbor, no uvijek se volimo vraćati provjerenim klasicima za koje znamo da će nam dati željene rezultate. Jedan od takvih je i Chanel Rouge Coco Baume, obavezni dio nježne makeup rutine, s kojim možemo ostvariti različitu razinu pigmenta na usnama i savršeno ga prilagoditi našim potrebama iz dana u dan.

Chanel Beauty spring summer haute couture kolekcija | Autor: Pr Pr Foto: PR, Chanel Beauty

Osim postojane boje koja se može nadograditi, ovaj jedinstveni balzam za usne koji ostavlja blistavo prirodan finiš te dobiva blagi mat efekt s nošenjem, obogaćen je hranjivim uljima i shea maslacom koja njeguju i dugotrajno hidratiziraju usne do čak 12 sati!

Chanel Beauty | Autor: Instagram @chanel.beauty Instagram @chanel.beauty Foto: Instagram @chanel.beauty

Možda vas zanima Victoria Beckham kune su u ovu beauty rutinu za blistavu kožu, a sastoji se od samo 4 koraka Rubrika Beauty Beauty

Chanel Beauty spring summer haute couture kolekcija | Autor: Pr Pr Foto: PR, Chanel Beauty

Cvijeće u vrtu La Pause, vile u Francuskoj koju ju Coco Chanel voljela posjećivati, inspiriralo je Chanel Beauty tim da stvori predivnu paletu boja ovog balzama koja seže od svijetlih, gotovo bisernih nijansi do bordo smeđe. Raznolikoj paletni ženstvenih nijansi sad su dodane još dvije u sklopu nove kolekcije, roskasta Chilling Pink te nježna smeđa Keep Cool. 

Chanel Rouge Coco Baume | Autor: chanel.com chanel.com Foto: chanel.com, Chanel Beauty Rouge Coco Baume balzam za usne, nijansa 938 Keep Cool (42,00 eura) Chanel Rouge Coco Baume | Autor: chanel.com chanel.com Foto: chanel.com, Chanel Beauty Rouge Coco Baume balzam za usne, nijansa 936 Chilling Pink (42,00 eura)

Rouge Coco Baume dolazi u predivnom bijelom luksuznom pakiranju sa zlatnim detaljima, a cijena na chanel.com mu je 42 eura.

YSL All Hours tekući puder Možda vas zanima Svi su ludi za ovim YSL tekućim puderom; uvjerljiv je kandidat za jednostavno savršeni puder Rubrika Beauty Beauty
Photo: Pr

Komentari 0