Beauty

Celebrity priručnik za putovanje: Koje beauty proizvode spakirati?

Otkrijte koje beauty preparate slavne dame uvijek imaju u svojoj putnoj torbici...

Mnoge zvijezde, poput Kylie Minogue, na put ne kreću bez preparata za čišćenje lica, kojim uklanjaju tragove make-upa kako bi mogle neometano odrijemati tijekom leta. I vi možete učiniti isto! Jednostavno, ponesite vlažne maramice za skidanje šminke ili malo pakiranje losiona i nekoliko blaznica sa sobom.

 | Autor: Instagram/Nives Celzijus Instagram/Nives Celzijus

Suh zrak u avionu isušuje kožu. Upravo zbog toga, poznate dame, kao što su Kim Kardashian i Jennifer Love Hewitt uvijek pri ruci imaju hidratantno sredstvo. Spakirajte u ručnu torbu hidratantni losion i često njime mažite lice i ruke tijekom leta. I hranjivi lipbalm bit će od velike pomoći i spriječit će isušivanje i pucanje usana.

 | Autor: Instagram/Nives Celzijus Instagram/Nives Celzijus

Također, trudite se konzumirati dosta tekućine. Na kraju, ne zaboravite na blistav osmijeh i svjež dah! Jennifer Lopez voli specijalnu pastu za izbjeljivanje i uklanjanje mrlja od hrane i pića, koja se ne ispire. U tu svrhu možete koristiti i žvakaće gume, kao i jednokratne četkice za zube s okusom peperminta, koje su i te kako praktične – jer trljate zube bez potrebe za ispiranjem usta.

Photo: Instagram/Nives Celzijus

Komentari 0