Beauty

Celebrity inspiracija: 3 jednostavna načina za osvježenje vaše punđice

Dosadila vam je vaša obična punđa koju vežete svaki put kada vam kosa ne izgleda baš najbolje? Osvježite ju na jednostavan i brz način uz ove trikove slavnih ljepotica

Punđice su idealan spas za "bad hair day", a ako vam je dosadila vaša standardna visoka punđa možda je vrijeme da ju malo promijenite. Pogledajte ideje koje predlažu zvijezde i osvježite svoj look ovim jednostavnim, ali efektnim trikovima:

1. Dodajte lažne šiške

 | Autor: Getty Images Getty Images
Razumijemo ako ste skeptični oko lažnih šiški, koje dolaze u obliku ekstenzija s kopčicama, no Kendall Jenner je dokaz da one mogu izgledati itekako chic. To je jednostavan, jeftin i potpuno transformirajući način za osvježenje vaše frizure. Jednom kada pronađete one koji odgovaraju vašoj boji kose i prilagodite njihovu dužinu i oblik svom licu, sve što trebate je zakačiti ih, počešljati i dobili ste punđicu dostojnu supermodela.

2. Napravite verziju sa pletenicom

 | Autor: Getty Images Getty Images
Ova punđica Skylar Grey sa dodjele Grammyja možda i nije toliko revolucionarna, ali je produkt vrlo jednostavne "pancaking" tehnike koji će u trenu osvježiti vašu frizuru. Jednostavno, vežite svu kosu u visoki rep i isplatite ga u pletenicu. Zatim na red dolazi "pancaking" tehnika, što znači da lagano povučete rubove pletenice prema van i spljoštite ju. Tako ćete dobiti veći i fleksibilniju pletenicu koju ćete lako skupiti u punđu, poput Skylar. za dodatni dojam, slobodno ostavite nekoliko pramenova da neauredno strže iz punđe.

3. "Spontani" pramenovi

 | Autor: Getty Images Getty Images
Poznata po svojim statement pramenovima, Ciara kao da nikada ne bi dopustila sebi običnu punđu. Za gala događaj uoči Grammyja, Ciara je zavezala neurednu punđu i pustila nekoliko pramenova da uokviruju njeno lice što je rezultiralo romantičnim i opuštenim lookom. Ova frizura toliko je jednostavna za kopiranje, a sigurno ste već i spontano imali ovaj look nakon treninga ili za po doma. Sve što vam je potrebno su vaši prsti kojima ćete povući nekoliko pramenova iz punđe, s područja iznad uha. Za dodatnu teksturu, pramenove na kraju možete lagano uviti figarom.

Photo: Getty Images

Komentari 0