Beauty

Celebrity frizure koje ćeš htjeti ukrasti za svoje vjenčanje

Vjenčana frizura mora biti lijepa, elegantna, praktična... No kakvu izvesti, a da se s njom osjećamo dobro i da ne djeluje dosadno? Imamo nekoliko dobrih celebrity prijedloga!

Nećemo se lagati, uz vjenčanicu jedan od najbitnijih odabira za vjenčanje su frizura i make up - ne kaže se bez veze da ćemo se takvi morati gledati do kraja života! Iako se većina mladenki odlučuje za klasične valove ili punđicu, opcija je pregršt. Kako bi ti skratili potragu za idealnom frizurom, pronašli smo nekolicinu celebrity frizura koje su idealne za ukrasti s crvenog tepiha za "najbitniji" dan u tvoj životu. 

1. Zalizana balerina punđica - Zendaya

Želiš li frizuru koja će podići kosu s vrata, balerina punđica je moderan i praktičan izbor. Zalizana kosa djeluje elegantno, dok joj pozicija punđice daje zaigranost. Uz to, ovakva frizura zaista stavlja sav fokus na vjenčani makeup.

 

A post shared by THE GLOSS EFFECT (@gloss.effect) on

2. Nemarna kovrčava punđica - Rita Ora

Ako smatraš da tvoja vjenčana frizura ne mora biti uredna, izvrstan odabir je nemarna punđica. Nakovrčanu kosu treba svezati u punđicu navrh glave i izvući nekoliko pramenova da stoje zasebno. Upravo će oni dati na zaigranosti.

 

A post shared by RITA ORA (@ritaora) on

3. Kratka kosa s obručem - Jackie Cruz

Imaš li kratku kosu i stigneš pustiti šiške prije vjenčanja, ova frizura bit će pun pogodak. Obruči daju dojam tijare pa cjelokupni look odiše dojmom princeze. 

 

A post shared by Jackie Cruz (@jackiecruz) on

4. Staroholivudski valovi - Sophia Vergara

Ovo nisu tipični raščešljani valovi, već su izraženiji pri kraju kose, strateški pozicionirani oko lica i imaju dosta volumena. Rekli bismo da je ovo klasičan izbor za mladenku, a fantastičan je za tebe ako želiš na vjenčanju izgledati glamurozno. 

 

A post shared by leadingladies (@leadingleadies) on

5. Pompadour punđa - Cardi B

Legendarna pompadour punđa naglasak stavlja na lice i uokviruje ga. Bitno je da ima puno volumena, djeluje pomalo opušteno iako je pametno učvršćena sa svih strana i na licu mora nestašno visiti nekoliko pramenova.  | Autor: instagram @janko_popovic_volaric instagram @janko_popovic_volaric

6. Opuštena chignon punđa - Camila Cabello

Chignon punđa je vrlo tipičan vjenčani izbor. Riječ je o punđici koja se nalazi na donjem dijelu glave i najčešće je čvrsto i uredno zavezana. U ovom slučaju treba je zavezati pomalo nemarno i oblikovati pramenove oko lica da stoje tako da lice uokviruju.   | Autor: instagram @janko_popovic_volaric instagram @janko_popovic_volaric

7. Zalizana polupodignuta kosa - Kim Kardashian West

Nešto između "Ariane Grande" i spuštene ravne kose nalazi se ovaj polurep. Kosa je savršeno ravna i sjajna, njen prednji dio je skupljen u visoki konjski rep, dok donji dio glave krasi puštena kosa. Bitno je samo vješto pozicionirati rep kako se pušteni dio kose ne bi uočio na prvu.

Photo: Getty Images/Guliver

Komentari 0