Beauty
Caudalie parfemi

Caudalie kolekciju od 5 parfema svi hvale: mirišu puno skuplje nego što jesu

  • Francuski kozmetički brend Caudalie za svoju kolekciju mirisa već tri mjeseca prikuplja samo pohvale 
  • 5 mirisa, svakim dominira jedna nota, pa ih tako i opisuju: karizmatičan i senzitivan, sunčan i šarmantan, spontan i zabavan - odaberi koji je tvoj
  • Ove lagane mirisne vodice mirišu vrlo luksuzno, što njihova cijena nikako ne otkriva

Pet Caudaliejevih mirisa iz kolekcije 'The Fresh Fragrance' otkako su lansirani, prije tri mjeseca prikupljaju samo pohvale... Ovi lagani parfemi, točnije parfemske vodice opojno mirišu, a cijena im je umjerena. Caudalie kozmetika, pa tako i parfemi prodaju se u pojedinim ljekarnama, no imai ih i na prodajnim stranicama poput notino.hr gdje bočica od 50 ml košta 170,90 kuna, a ona od 100 ml 238,90 kuna. Ali, brzo se rasprodaju! 

Što je posebno u Caudalie asortimanu mirisa?

Prije svega, mirise su kreirali majstori parfumeri od kojih je jedan glasoviti Jacques Cavallier. On je nos iza nekih od najslavnijih i najcjenjenijih mirisa na tržištu, npr. Calvin Klein Truth, Diorov Midnight Poison, Issey Miyakeov L'eau d'Issey i previše je mirisa Louis Vuittona za nabrojati. A Cavallier poznaje dobar miris.

Novi Lancome miris 'Mille et Une Rose' Možda vas zanima Ljubiteljice mirisnih ruža oduševit će novi Lancôme parfem 'Mille et Une Roses' Rubrika Beauty Beauty

Tu je i faktor održivosti, okvir koji Caudalie uvijek iznova označuje. Mirisi su u ambalaži koja se u potpunosti može reciklirati, a dizajnirani su od reciklirane plastike i stakla. Caudalie se ponosi prirodnim formulama, a ovi parfemi nisu iznimka; sadržaj alkohola napravljen je od pšeničnog alkohola i ne sadrži PEG i silikone.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Caudalie (@caudalie)

Kako svaki miris miriše?

Ovi su mirisi više mirisna voda nego parfem. Što se tiče svakog pojedinačnog mirisa, pročitaj dalje za više detalja…

Caudalie Thé des Vignes: Tajanstven i senzualan

Originalni miris brenda kreirao je majstor parfumer Jacques Cavallier. Ovo je mošusni, bijeli cvjetni miris i miriše meko, toplo i baršunasto. Suši se do mješavine nerolija i meda. Ženstven je, luksuzan i lak za nošenje.

 | Autor: Caudalie Caudalie

Caudalie Fresh Fragrance Soleil des Vignes: Šarmantan i sunčan

Podsjeća na suncem okupan odmor na Sredozemlju. Zamisli koktel kremastog kokosa, cvijeta naranče, vanilije i jasmina. Prenosi te na sunčanije podneblje u nekoliko trenutaka.

 | Autor: Caudalie Caudalie

Caudalie Fresh Fragrance Fleur de Vigne: Spontan i zabavan

Preferiraš zelene i okrepljujuće mirise? Onda je ovaj za tebe. Lagan, blistav i čist, ima izrazito zelenu kvalitetu: kao da hodaš kroz vinograd pun nezrelog zelenog grožđa i agruma.

 | Autor: Caudalie Caudalie

Caudalie Fresh Fragrance Rose de Vigne: Sladak i romantičan

Voliš miris ruža? Ne traži dalje. Ruža je spojena s malo rabarbare kako bi miris imao „ono nešto drugačije“. Ovdje postoji cvjetna svježina koja djeluje osobito moderno.

 | Autor: Caudalie Caudalie

Caudalie Fresh Fragrance Eau des Vignes: Karizmatičan i senzitivan

„Suptilna mirisna vodica“, kaže Caudalie. Ovaj miris djeluje najodraslije od svih, zahvaljujući puderastoj noti irisa koja se nalazi na vrhu opojne baze mošusa i tamjana. Topao je i privlačan, ali ipak uspijeva zadržati prepoznatljivu svježinu kolekcije.

 | Autor: Caudalie Caudalie

Možda vas zanima Jo Malone od sada ima i liniju za njegu kože s opojnim mirisom jasmina i nerolija Rubrika Beauty Beauty
Photo: Instagram@caudalie

Komentari 0