Beauty

Catrice posvjetljivač za podočnjake svakim danom ima sve više obožavatelja, u čemu je stvar?

  • Ponekad klasičan korektor nije dovoljan kako bismo ispravili neujednačen ten na području oko očiju, stoga rješenje tražimo u proizvodima koji korigiraju boju kože
  • Upravo jedan takav, već i viralan na društvenim mrežama i obožavan u beauty zajednici je i Catrice Undereye Brightener, koji u trenu posvjetljuje okoloočno područje
  • Dolazi u dvije nijanse namijenjene različitim tonovima kože, a cijena mu je fantastična!

Podočnjaci, neujednačen ten, hiperpigmentacijske mrlje i prištići samo su neke od problematika koje se mogu pojaviti na našoj koži, a prilikom korištenja makeupa, želimo proizvode koji će te nesavršenosti umanjiti i ujednačiti naš ten. Uz bazne proizvode poput tekućeg pudera ili tinted seruma i sličnih proizvoda, veliku ulogu u ovom dijelu makeup rutine ima i korektor.

Catrice undereye brightener | Autor: Instagram @catrice.cosmetics Instagram @catrice.cosmetics Foto: Instagram @catrice

No, klasičan korektor malo svjetliji od našeg tona kože ponekad jednostavno nije dovoljan, stoga u tom trenutku tražimo pomoć kod korektora u boji. Popularni 'color correcting' proizvodi u određenim nijansama narančaste, ružičaste ili zelene izvrstan su način na koji možemo prekriti i ujednačiti nesavršenosti na našem licu, a posebno na delikatnom području oko očiju.

Catrice undereye brightener | Autor: Catrice Catrice Foto: Catrice, posvjetljivač za područje ispod očiju

Jedan od hvaljenih drogerijskih proizvoda je i vrlo popularan je i Catrice Undereye Brightening Instant Awake, posvjetljujući korektor kremaste i hranjive teksture, namijenjen za trenutno pružanje blistavosti i probuđenog te zaglađenog izgleda našeg okoloočnog područja.

Dolazi u dvije nijanse koje neutraliziraju podtonove u koži koji izazivaju tamne podočnjake, nježnoj roskastoj Light Rose te više toploj breskvastoj nijansi Warm Nude, s odličnom cijenom od 4,20 eura. Dolazi u praktičnom i kompaktnom malom pakiranju, a na lice ga možemo nanositi prstima ili četkicom.

Osim posvjetljujućeg efekta, Undereye Brightening Instant Awake korektor ima i skincare učinak, zahvaljujući hijaluronskoj kiselini u formuli koja koži pruža hidrataciju i zaglađuje fine linije oko očiju, kao i shea maslac, zaslužan za bogatu teksturu proizvoda te osjećaj mekoće koji ostavlja na koži. 

Catrice undereye brightener | Autor: Catrice Catrice Foto: Catrice, Undereye Brightener Instant Awake, nijansa Warm Nude (4,20 eura) Catrice undereye brightener | Autor: Catrice Catrice Foto: Catrice, Undereye Brightener Instant Awake, nijansa Light Rose (4,20 eura)

Ova posvjetljujuća baza području oko očiju pruža osvježeni izgled s blagim do srednjim prekrivanjem, a savršen je i za 'no makeup' dane, kad ga možemo nanijeti nakon skincare i u jednostavnoj makeup rutini našoj koži pružiti prirodan, ali bolji izgled!

Možda vas zanima Ovaj moćni korektor polagano osvaja društvene mreže: zašto ga želimo u svojoj kozmetičkoj torbici? Rubrika Beauty Beauty
Photo: Catrice

Komentari 0