Beauty

Catrice ima blagdansku kolekciju, a očarala su nas rumenila i sasvim posebna boja laka za nokte!

  • U ovo vrijeme sve treba malo više zablistati
  • Uključujući i naše beauty lookove
  • To neće biti problem uz CATRICE kolekciju Sparks od Joy

Ponovno je najljepše doba godine: obitelj se okuplja, stari prijatelji iz domovine ponovno se okupljaju. Jedinstveni trenuci često se stvaraju u danima koji prethode Božiću. Kolekcija Sparks of Joy by CATRICE obećava upravo to! Oči blistaju, obrazi sjaje, a usne i nokti blistaju – sretni trenuci su zajamčeni. Ekskluzivni proizvodi čine prekrasne darove za vaše najmilije – kao mali poklon za adventski kalendar ili kao zahvalu za Dan svetog Nikole. U svakom slučaju, Limitirana kolekcija nudi sve što vam je potrebno za svečani izgled: paletu sjenila za oči s 12 različitih nijansi, rumenila u stiku i ruževe za usne u po dvije boje, kao i tri laka za nokte s završetkom intenzivne boje. Poseban dodir? Svi proizvodi dolaze u izvanrednom pakiranju – koje ne samo da dodaje božićne vibre vašem stajlingu, već i vašem domu, jer se neki mogu koristiti čak i kao božićni ukrasi. To znači: šljokice posvuda!

Rumenilo

 | Autor: Catrice Catrice Moramo izdvojiti ovo predivno rumenilo u sticku. CATRICE Sparks Of Joy rumenila stvaraju blistav sjaj s prirodnim završetkom. Dolaze u dvije različite boje, crvenoj i ružičastoj, a kremasta tekstura se lako nanosi i blenda - što se više boje koristi, rezultat je intenzivniji. Dodatni sjaj osiguravaju i njegujući sastojci. Najbolji dio? Rumenila u stiku se čak mogu koristiti kao ukrasi za ukrašavanje božićnog drvca! Cijena je 39,90 kn. 

Lak za nokte
Potpuno, ali potpuno smo se zaljubili u boju ovog laka za nokte. I to na prvi pogled! Uz ovu trendi zelenu, CATRICE Sparks Of Joy lak dolazi i u nježnoj crvenoj i zlatnoj nijansi. Cijena je 27,90 kn. 

 | Autor: Catrice Catrice

Paleta sjenila 

 | Autor: Catrice Catrice

S CATRICE paletom sjenila Sparks Of Joy nema ograničenja za svečani make up očiju! 12 savršeno usklađenih boja u rasponu od hrabrih nijansi do nude, zlatnih i bakrenih nijansi, omogućujući stvaranje najrazličitijih lookova. Paleta dolazi u visokokvalitetnom
pakiranju sa svjetlucavim česticama – tako da je izvana već ultimativni sjajni hit. Zahvaljujući integriranom ogledalu možete provjeriti i osvježiti svoj make-up u bilo kojem trenutku. Cijena je 103,90 kn. 

Ruž za usne

 | Autor: Catrice Catrice
CATRICE Sparks Of Joy ruževi sa satenskim efektom dolaze u crvenoj i tamnocrvenoj nijansi. U skladu s blagdanskom sezonom, obje su visokopigmentirane boje dugotrajne i imaju zadivljujući satenski završetak. Posebna poslastica: Ruževe možete objesiti na božićno drvce u njihovom svečanom pakiranju! Cijena 39,90 kn. 

Photo: None

Komentari 0