Beauty
1/13

Čarobna formula za blistavu kožu

Otkrivena je čarobna formula koja rješava svakodnevne probleme s prištićima, masnom kožom i neujednačenim tenom. Anita Dujić, Kristina Krepela i Lorena Nosić, vaterpolist Marko Pavičić i rukometaš Stipe Mandalinić utrkom kartinga stigli su do velikom otkrića koje se nalazi u drogeriji Kozmo.

Čarobna Formula 10.0.6 je otkrivena. Brzom vožnjom kartinga glumica Kristina Krepela, manekenka Anita Dujić i voditeljica Lorena Nosić došle su do saznanja kako rješiti svakodnevne probleme s prištićima, masnom kožom i neujednačenim tenom.

„Koristim proizvode Formule 10.0.6 iz Kozma i moram priznati da su me oduševili. Preporučam ih svima s problematičnom ali i normalnom kožom", izjavila je manekenka Anita Dujić.

 | Autor:

Formula 10.0.6 jedinstveni je asortiman proizvoda od svježih, prirodnih sastojaka poput aloe vere, bambusa, bergamota, krastavca, zelenog čaja, morske trave i vitamina A koji u rekordnom roku uspješno poboljšavaju problematičnu kožu.

Linija proizvoda, koja se proizvodi u SAD-u, Australiji i Novom Zelandu postoji još od 1933. godine, a njezin najpoznatiji proizvod za čišćenje kože, nosi naziv So Totally Clean. Ovaj originalan proizvod sredstvo je za čišćenje lica bez premca koje s kože nježno uklanja prljavštinu, masnoću i nečistoće, te odčepljuje pore i obnavlja je.

 | Autor:

U bogatoj ponudi Formule 10.0.6, ekskluzivno na policama Hrvatske drogerije Kozmo, može se pronaći potpuni asortiman vrhunskih proizvoda koji će vam podariti blistavu, čistu kožu bez masnoće i prištića te ujednačen ten. Dnevni pjenasti gel Best Face Forward za čišćenje lica, Seriously Shine Free matirajuća hidratantna krema bez ulja, Deep Down Detox ultra maska od blata za čišćenje lica, Pores Be Pure maska za čišćenje lica, Down To The Pore trakice za čišćenje pora na području nosa te Rescue Me gel za njegu nepravilnosti idealno su rješenje uz koje će svakodnevni problemi s prištićima i masnom kožom nestati kao da nikada nisu niti postojali.

 | Autor:

Najbolji su pak rezultat u samoj utrci kartinga ostvarili rukometaš Stipe Mandalinić koji je bio prvi, vaterpolist Marko Pavičić zauzeo je drugo mjesto, dok je Marko Lalić iz Kozma bio treći.

Više slika pogledajte u galeriji...

Photo: None

Komentari 0