Beauty
Cardi B

Cardi B nije samo snimila selfie bez šminke nego pokazala i brkove na njemu!

  • Američka reperica Cardi B nije samo snimila selfie na kojem nema ni trunke makeupa (još jedna u nizu, više nije tako napeto premda je osnažujuće za žene)
  • Otišla je korak dalje i osim nenašminkanog lica pokazala i nedepilirano lice, s tamnim nausnicama
  • Bravo za Cardie B i njezine brčiće - pokazala je da je dovoljno samopouzdana da ne mora skrivati činjenicu da ih ima! Preporučamo ovakav izlet i drugim ženama!

Reperica Cardi B nedvojbeno je sklona glamuru pokazuju to njezini nastupi. Voli se pojaviti na pozornici (i izvan nje) u velikom stilu i oboriti sve s nogu, a ne može se poreći ni da voli ekstravaganciju. Ali očito, kao i svi mi, i ona ima i drugu stranu. Koju je sada pokazala selfiejem bez šminke na svom Twitteru.

A na slici zabljesnula (hm, zabljesnula možda nije najtočniji izraz?) nas je njezina tamna nausnica. Američka glazbenica definitivno ima brčiće što je bez problema pokazala u selfiju, a još ih je i prokomentirala. 

 

Znate li one trenutke kad stojite ispred ogledala i pokušavate što preciznije iščupati i i zadnju sitnu dlačicu oko usta? Ili kad radite obavezni pregled stanja na nogama? Ako je osjećaj pod prstima grub, izvlači se britvica i popravlja stvar. Različiti body positivity pokreti već su pomogli da se jednostavno opustimo u tom pogledu. Ravnaj se po onome s čime se ti osjećaš ugodno, a ne po onome što društvo očekuje.  

Možda vas zanima Dlake na licu nisu "nešto čega se trebamo sramiti" govori ova osnažujuća fotografija Rubrika Beauty Beauty

Ovakvi se trenuci mogu dogoditi i Cardi B, između glamuroznih estradnih lookova. Na objavljenom se selfieju mazi sa svojom bebom i potpuno je bez šminke i otovreno progovara o maljama na nausnici. I doista, kad se bolje pogleda fini damski brčići su tu, a neki tvrde da se nazire i brada. Nije ovo velika stvar, ali nekako jest. Osobito u industriji zabave uvijek je fokus na savršenom izgledu i gdje idealna ljepota još uvijek ima važnu ulogu. Uvijek je osvježenje kada se zvijezde poput Cardi B tome usprotive i pokažu se onakvima kakve jesu. Bez depilacije.

Photo: Profimedia / @salmahayek Instagram

Komentari 0