Beauty

Budite kao Karlie: Inspiracija za odlične street style frizure

Karlie osvaja modne piste, ali i gradske ulice, svojim odličnim izborom frizura za sve prilike

Kada govorimo o modernoj umjetnosti pretvaranja street style trenutka u spontani photo shoot, postoji Karlie Koss i postoje svi ostali. Manekenka u posljednje vrijeme osvaja gradske pločnike svojim odličnim i nenapadnim frizurama s daškom chica, idealnim za obavljanje svakodnevnih zadataka.

 | Autor: Splash Splash

Kao i sve djevojke u modnoj industriji, Karlie zna kako savršeno isfenirati kosu, da izgleda glatko na vrhu s laganim uvojcima na dnu. I dok njeni razigrani pramenovi odlično izgledaju u kombinaciji s elegantnim sakoom, za sportski look zavezala ih je u 'brzinsku' nisku punđu, s nekoliko spontanih pramenova koji lepršaju na vjetru.

 | Autor: Splash Splash

 Karlie je i otklonila sve sumnje o tome da za svježe proljetne frizure nije potreban tim profesionalnih hair stilista, zagladivši kosu u elegantnu punđu, s razdjeljkom sa strane. Jednostavna frizura i glamurozna haljina, kombinacija ja koja će privući sve poglede, gdje god se pojavili.

 | Autor: Splash Splash

Karlie zna kako oblikovati jednostavne, ali efektne frizure i definitivno nam je street style beauty uzor za ovu sezonu. U galeriji pronađite još malo inspiracije....

Photo: Splash

Komentari 0