Beauty

Budi brza i osvoji predivan Avon adventski kalendar sa 12 prozorčića iza kojih se kriju super nagrade!

  • Naše Cristmiss adventsko darivanje je u punom jeku, a na tebi je samo da pratiš objave na miss7 profilu na Instagramu i uključiš se u nagradne natječaje
  • Danas imaš priliku osvojiti predivan Avon adventski kalendar
  • Zanima te što se krije u prozorčićima kalendara? Nastavi čitati...

Što je advent bez darivanja? Zato smo ti u suradnji s Avonom pripremili prekrasno iznenađenje - Avon adventski kalendar čijih 12 prozorčića skriva divne stvari. Što se točno krije u Avon kalendaru? Puno toga. Čeka te 12 poslastica koje njeguju tijelo i duh, od glave do pete.

 | Autor:

Pravi užitak nude čak 6 proizvoda za njegu lica, sprej za posteljinu, serum za kosu te 4 proizvoda za nokte, usne i tijelo. 

Sada kada znaš kakve je nagrade Avon pripremio, vrijeme je da posjetiš miss7 profil na Instagramu, pronađeš objavu sa slikom Avon kalendara i odradiš tri brzopotezna koraka: lajkaš objavu, zapratiš @miss7.hr i @avonhrvatska, potom označiš jednu osobu za koju misliš da je ova nagrada kao stvorena. I ne zaboravi objavu podijeliti s frendicama, sestrama, mamama, tetama, kumama i ostalim dragim ženama u tvom životu kako bi i one imale šansu osvojiti ovu lijepu nagradu. Nagradni natječaj traje do sutra u 12 sati, nakon čega objavljujemo sretnu dobitnicu. Sretno!

Photo: PR

Komentari 0