Beauty
1/20

Boje koje štite vašu kosu

U petak, 31. siječnja u ASK Akademiji u Zagrebu održana je press konferencija i predstavljanje nove Essensity boje bez amonijaka i linije za njegu bojane kose iz Schwarzkopf Professionala. Uz Phytolipid tehnologiju, Essensity proizvodi za bojanje su bez amonijaka, mineralnih ulja i umjetnih mirisa, a proizvodi za njegu bazirani su na prirodnim sastojcima iz biljaka.

Predstavljanje Essensity linije podržano je od strane partnerskog frizerskog salona Schwarzkopf Professionala, Patiza.

''Boja je prekrasna, sjajna, nijansa prirodna, a moja kosa je meka i podatna. Savršeni rezultati s prirodnim efektom'', izjavila je Barbara Radulović, gošća frizerskog salona Patiz. Glumica kazališta Komedija, Renata Sabljak, našla se u ulozi moderatorice, a cijeli događaj popratile su i kolegice iz kazališta Komedije: Sanja Marin, Jasna Palić Picukarić i Ana Kraljević.

 | Autor: Goran Jakuš/Pixsell Goran Jakuš/Pixsell

Moderne, samosvjesne žene, traže idealnu formulu za ljepotu: snažni, ekskluzivni proizvodi koji odgovaraju njihovom životnom stilu i istovremeno osiguravaju najbolje performanse! Ukratko: prekrasan prirodni izgled, bez kompromisa. Essensity iz Schwarzkopf Professionala je dizajniran za takav način života i kombinira izvrsne performanse s ekskluzivnom linijom proizvoda, od boje za kosu bez amonijaka do njege za bojanu kosu. Essensity proizvodi za bojanje su bez amonijaka, mineralnih ulja i umjetnih mirisa, a proizvodi za njegu bazirani su na prirodnim sastojcima iz biljaka. Nova Essensity linija dostupna je od veljače 2014. u Schwarzkopf Professional partnerskim salonima.

 | Autor: Goran Jakuš/Pixsell Goran Jakuš/Pixsell

Novi Essensity postavlja ljestvicu visoko u segmentu trajnih boja bez amonijaka zahvaljujući inovativnoj i jedinstvenoj tehnologiji Phytolipida. S novom tehnologijom boja, Schwarzkopf Professional postavio je nove standarde u trajnoj boji bez amonijaka. Tehnologija Phytolipida, bazirana na biljnim sastojcima, pojačava i poboljšava penetraciju boje za izvanredne rezultate i što duže zadržavanje boje. Ova boja je bez amonijaka, te sadrži isključivo ulja na biljnoj bazi, u boji se nalazi ulje sjemenki grožđa koje je bogato lipidima, a u razvijačima se nalazi biljno ulje.

 | Autor: Goran Jakuš/Pixsell Goran Jakuš/Pixsell

Nakon svakog bojanja izrazito je važno zadržati rezultate sa savršenom njegom za bojanu kosu. Nova linija za njegu, ne samo da produljuje rezultate bojanja sve do idućeg posjeta salonu, već formula ima i značajno unaprijeđenu razinu njege s 4x više njege i većom mekoćom kose. Inovativna tehnologija Phytolipida bazirana je na prirodnim i organskim sastojcima s uljem marule, koje učinkovito kosi vraća nekoć izgubljene lipide te zatvara kutikulu kose, za izvanrednu zaštitu i maksimalnu refleksiju boje. Proizvodi koji su bez silikona, sulfata, parabena i mineralnih ulja, su specijalno kreirani za bojanu kosu: Essensity Color & Repair pruža intenzivnu njegu za oštećenu, poroznu, bojanu kosu a Essensity Color & Moisture pruža dubinsku vlagu normalnoj do suhoj, bojanoj kosi. Kao dodatak, svi proizvodi za njegu su bez umjetnih mirisa – sadrže isključivo 100 % prirodne mirise.

 | Autor: Goran Jakuš/Pixsell Goran Jakuš/Pixsell

Više slika pogledajte u galeriji...

Photo: Goran Jakuš/Pixsell

Komentari 0