Beauty

Bočica ovog seruma proda se svake MINUTE u svijetu!

Znamo da je dobra njega kože vrijedna svake lipe. A to očito misli i žena koja ga je upravo ovog časa kupila i ona koja će to učiniti za minutu, pa opet za minutu, i još za minutu...

Serum je jedan od krucijalnih koraka u građenju pravilne njege kože, kao i same ljepote kože, tako da je uvijek dobro investirati u ovaj proizvod. No po običaju, kako tržište vrvi proizvodima, ponekad je teško odlučiti se u koji serum uložiti - a onda se možda najbolje voditi prema prodaji, jer ako nešto žene manijakalno kupuju, moralo bi biti dobro, zar ne? E pa ovaj serum se proda svake minute u svijetu, a možeš ga kupiti i kod nas. Radi se o Kiehl'sovom "Powerful-Strength Line-Reducing Concentrate".

Možda vas zanima 5 trikova kako nanijeti puder da izgleda kao koža Rubrika Beauty Beauty

Do danas, ovaj serum se prodao u više od 5 milijuna primjeraka i doista je jedan od kultnih proizvoda današnjice. Poznat je po tome da obnavlja hidrataciju kože, smanjuje fine linije i koži daje mlađahni sjaj. Međutim, imamo i dobru vijest! Ova ionako popularna formula je nedavno nadograđena tako da sadrži više vitamina C i hijaluronske kiseline, na čemu je brend radio nekoliko godina i sveukupno isprobao čak 89 formula prije nego li ju je usavršio!

Nova formula pruža još brže i bolje rezultate... I već se ludo rasprodaje po Kiehl'sovim dućanima, kao i na websiteovima. Svoju bočicu možeš nabaviti za 524 kn.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Photo: Instagram

Komentari 0