Beauty

Blistavi osmijeh je top poklon za Valentinovo - osvoji ga danas uz Xwhite!

  • Ovog Valentinova miss7 širi ljubav i poziva te da nam se pridružiš
  • Danas imaš priliku osvojiti Xwhite proizvode za blistavi osmijeh
  • Dijelimo čak tri nagrade - Xwhite Visible, Xwhite Glamourus i Xwhitwe Advance

 

Donosimo ultimativni vodič za blistav osmijeh s kojim ćeš doslovno zablistati bez obzira na to planiraš li odlazak na poseban event ili jednostavno želiš pojačati svoje samopouzdanje!

Korak 1:

Znaš li da izbor odgovarajuće nijanse za usne može utjecati na to da tvoji zubi izgledaju svjetlije? Ako si u nedoumici, pri odabiru odgovarajuće nijanse uvijek posegni za crvenom na bazi plave ili za tamno ružičastom s ljubičastim ili plavim podtonovima koje će neutralizirati sve žute tonove na zubima, trenutačno posvjetljujući tvoj osmijeh.

Korak 2:

Uključivanje kvalitetnih oralnih higijenskih navika u dnevnu rutinu ključno je za očuvanje bijelih zubi. Zube je potrebno prati najmanje dva puta dnevno, redovito ih čistiti zubnim koncem i ispirati usta vodicom s fluorom kako bi se spriječila pojava novih naslaga i mrlja.

Korak 3:

U svoju beauty rutinu uvedi korištenje kvalitetnih proizvoda za izbjeljivanje zubi. Naša preporuka je Xwhite, a radi se o liniji profesionalnih trakica za izbjeljivanje zubi koje jamče učinkovito izbjeljivanje čak i najosjetljivijih zubi bez oštećenja zuba i zubne cakline. Razvijene su od strane stomatologa, nedavno smo ih imali priliku isprobati i one uistinu djeluju. Radi se o inovativnom proizvodu posebno dizajniranom za postizanje vidljivih rezultata već od prve primjene, učinkovito uklanjajući tvrdokorne mrlje i otkrivajući tvoj najblistaviji osmijeh. U ponudi imaju četiri vrhunske linije trakica za izbjeljivanje zubi, a trenutno je u tijeku 1+1 GRATIS akcija za Valentinovo kojom pri kupnji jednih trakica iz Visible linije, druge dobivaš na poklon potpuno besplatno.

 | Autor:

Postizanje prekrasnog blistavog osmijeha lakše je nego što misliš! Sljedeći ova tri jednostavna koraka te uključivanjem Xwhite trakica u svoju beauty rutinu tvoji će zubi zablistati, a ti ćeš bez bolnih i skupih tretmana za izbjeljivanje zubi značajno poboljšati prirodnu bjelinu svojih zuba i odisati samopouzdanjem pri svakom osmijehu!

Danas tri sretne čitateljice ili čitatelja imaju priliku osvojiti jednu od tri nagrade - Xwhite Visible, Xwhite Glamourus i Xwhitwe Advance. Kako do nagrade? Posjeti miss7 profil na Instagramu, pronađi objavu s fotkom Xwhite proizvoda i odradi tri brzopotezna koraka: lajkaj objavu, zaprati @miss7.hr i @xwhitestrips te označi osobu koja zaslužuje poklon i napiši koji poklon želiš. I ne zaboravi objavu podijeliti s frendicama i frendovima, sestrama, mamama, tatama, kumama i ostalim dragim ljudima u tvom životu kako bi i oni imali šansu osvojiti ovu super nagradu za svoje najdraže. Nagradni natječaj traje do sutra u 12 sati, nakon čega objavljujemo najkreativniju dobitnicu ili dobitnika. Sretno!  

Dobitnice:

Barbara Borovac, Danijela Matulić, Anastazija Ivanac

 

Photo: None

Komentari 0