Beauty
1/19

Blistav ten uz Idealia BB kremu

Tijekom velikog testiranja, kojeg su proveli kozmetička kuća Vichy i portal Budi.IN, novu Idealia BB kremu isprobalo je 110 žena različitih generacija diljem Hrvatske. Među njima su Ivana Vukelić, Ana Mandekić i Ivana Misetić kojih je Idealia BB krema osvojila već pri prvom nanošenju.

 | Autor: Danijel Berković/Pixsell Danijel Berković/Pixsell Riječ je o inovaciji koja u jednom koraku otkriva ljepšu kožu zahvaljujući formuli obogaćenoj jedinstvenim kompleksom (kombucha+sistem UV filtera) i laganim reflektirajućim pigmentima koji u trenutku daju blistav sjaj sivom tenu.

 | Autor: Danijel Berković/Pixsell Danijel Berković/Pixsell „Na prvu me odmah privuklo samo pakiranje koje je veoma elegantno i profinjeno. Posebno mi se sviđaju sitne sjajne čestice koje krema sadrži. Odlično se vide na suncu i uistinu tenu daju blistav izgled. Imam mješovitu kožu, no unatoč tome krema je prekrila nedostatke. Moja koža je blistava i svježa tijekom cijelog dana, a pri tome ne izgleda masno nego prirodno. Krema je stvorena za proljeće i ljeto!“, objasnila je Ivana Misetić (26).

 | Autor: Danijel Berković/Pixsell Danijel Berković/Pixsell Krema protiv sivog tena

Ekskluzivna tehnologija „protiv sivog tena“ pruža trenutni i dugotrajni učinak: koža je hidratizirana, a ten je ujednačen i blistav. Upravo blistava koža i prirodni sjaj posebno su oduševili čitateljice Budi.IN-a. Svaki dan, obojana formula pomaže vidljivom zaglađenju sitnih bora,  smanjenju tamnih mrlja i štiti kožu od djelovanja dnevnih UV zraka. Ujedno je zaštita od štetnih UV zraka jedna od glavnih stavki koju čitateljice ističu kao jednu od presudnih prilikom odabira kreme za lice.

 | Autor: Danijel Berković/Pixsell Danijel Berković/Pixsell „Do sad sam stvarno isprobala veliki broj različitih BB krema, doma ima cijelu kolekciju. Razlog tomu je što ne preferiram korištenje pudera. Za razliku od drugih Idealia BB krema je dovoljno lagana, a ipak prekriva nedostatke na koži. Dovoljno mi hidratizira i tonira kožu i sadrži zaštitni faktor što je meni uistinu važno. Kremu ću obavezno nastaviti koristiti, posebno tijekom ljeta!“, komentirala je Ana Mandekić (29).

 | Autor: Danijel Berković/Pixsell Danijel Berković/Pixsell Ružičasti mineralni korektivni pigmenti za trenutačno uklanjanje sivila prikrivaju nepravilnosti, ujednačuju ten i daju blistavi izgled koži lica. Također ne isušuju i nježni su prema osjetljivoj koži. Tekstura kreme je lagana, ugodna i ne ostavlja masni trag.

 | Autor: Danijel Berković/Pixsell Danijel Berković/Pixsell „Kako inače koristim Vichyjeve proizvode, imala sam velika očekivanja od Idealia BB kreme. Htjela sam pronaći svoju idealnu kremu za lice jer to do sad nisam uspjela. Moram priznati da je ova krema ispunila sva moja očekivanja. Krema je tako lagana i nije nimalo masna, licu pruža prirodni sjaj. Kako sam cijelo vrijeme u pokretu, kremu sam nanijela ujutro i onda je ostala postojana na licu cijeli dan“, istkanula je Ivana Vukelić (32).

 | Autor: Danijel Berković/Pixsell Danijel Berković/Pixsell Idealia BB krema iz Vichyja je jedina BB krema koja uklanja sivilo u svim slojevima kože: ne samo da u trenu uklanja sivilo s površine, već je i prva BB krema koja to čini i dubinski ispravljajući biološku boju kože ponovno stvarajući kvalitetu idealne kože iz dana u dan.

 | Autor: Danijel Berković/Pixsell Danijel Berković/Pixsell Idealia BB krema može se koristiti samostalno ili nakon nanošenja dnevne njega lica. Dostupna je u dvije nijanse i primjerena je za osjetljivu kožu. Te dvije nijanse prilagodljive su svim tenovima – svjetlijim i tamnijim. Krema je dostupna u ljekarna diljem Hrvatske.

U galeriji detaljnije pogledajte kako su se naše čitateljice provele na snimanju...

Photo: Danijel Berković/Pixsell

Komentari 0