Beauty 17. studenoga 2016.

Blagdanski look za 2016: Sparkle Clash

arhiva.

Eksplozija zvijezda i proslava blistavila; riječ je o blagdanskom makeupu, ali posve drugačijem!

Odbrojavanje do Božića i novogodišnjih blagdana samo što nije započelo, a u duhu blagdana i eksplozija proslava YSL Beauté je pripremio jednu posve drugačiju make up kolekciju! Pripremite se za nešto subverzivno, seksi i nadasve YSL Beauté.
   | Autor: arhiva arhiva
Kreativni direktor za makeup YSL Beauté, Lloyd Simmonds, najbolje će prenijeti svoju viziju:
„Ovaj je ekskluzivni blagdanski look zamišljen kao inovativna reinterpretacija klasičnog načina mukotrpnog nanošenja slojeva šminke, što je karakteristično za blagdanske prigode. Želio sam ponovo unijeti dašak zabave u glamur te olakšati nanošenje makeupa i učiniti ga zabavnim. A nije li upravo to istinska bit blagdana?“

 

Posebna zvijezda kolekcije ‘’SPARKLE CLASH’’ je višenamjenska paleta koja dokazuje da 'sukob' zlatne i srebrne može rezultirati neobičnim, ali iznenađujuće čarobnim efektom.

 | Autor: arhiva arhiva 760 kn

U sebi krije nosivu lepezu nijansi i tekstura, od highlightera s ružičastim i zlatnim podtonovima, četiri nova sjenila u nijansi šljive, zlata, bronce i metalik ružičaste, te dva ruža - u savršenoj nude i dramatičnoj crvenoj nijansi.

 | Autor: arhiva arhiva 305 kn

Kultni ruž Rouge Pur Couture transformira se u poseban, neponovljiv dar, zahvaljujući unikatnoj zvijezdi utkanoj u teksturu nalik na vosak. Zvijezde ove kolekcije su crvena, narančasta, fuksija i nude, ružičasto-crvena i prigušeno ružičasta.

 | Autor: arhiva arhiva 285 kn

Nezamjenjiv kultni 'štapić' Touche Éclat, uz posebno izdanje zlatno-srebrne kutijice sa snježnim efektom, poslastica je za sve kolekcionare

Komentari 0