Beauty

Blagdanska kolekcija Kylie Jenner uključuje i preslatke čarapice za darove

Ovo je njena najveća make up kolekcija do sad koja sadrži i neke od najtraženijih rasprodanih proizvoda

Nezaustavljiva Kylie Jenner ne prestaje sa širenjem svog kozmetičkog carstva. Nakon što je ranije ovog mjeseca predstavila make up kolekciju nastalu u suradnji s njenom sestrom Khloe Kardashian, sada je najavila i Kylie Cosmetics blagansku kolekciju koja je, izgleda, njena najveća do sad. 

 

Too much to handle 😍 HOLIDAY EDITION!!!!!!! ☃ MONDAY NOV21

A photo posted by Kylie Cosmetics (@kyliecosmetics) on

Svaki proizvod iz nove kolekcija sadrži "dijamantni prah", a nova srebrena pakiranja ukrašena su prigodnim bijelim mašnicama. Kolekcija uključuje šest mini setova sjajila za usne u potpuno novim, ali i nekim rasprodanim nijansama. 

 | Autor: Snapchat Snapchat

No to nije sve jer, kako smo već rekli, radi se o njenoj najvećoj kolekciji do sad, koja također sadrži i setove s još četiri proizvoda za usne: dva mat ruža i dva šljokičasta sjajila. 

 

Head over to Kylie's Snapchat now for the reveal of the #HolidayEdition #HolidaySurprise ☃

A photo posted by Kylie Cosmetics (@kyliecosmetics) on

A najbolje od svega je i što sve proizvode iz kolekcije možete staviti u blagdansku srebrenu make up torbicu s prepoznatljivim logom Kylie Cosmetics brenda. 

 | Autor: Snapchat Snapchat

Osim proizvoda za usne, kolekcija uključuje i sjenila za oči, a uz tri u kremastim nijansama, Kylie je predstavila i novu blagdansku paletu od devet sjenila, koja unutar poklopca ima veliko zrcalo. Inspiraciju za nijanse Kylie je pronašla u dragom kamenju, što je idealno za blagdansko razdoblje. 

 | Autor: Snapchat Snapchat

Lista novih proizvoda ne staje ni tu i po prvi put Kyliena make up kolekcija uključuje i pet kistova za šminkanje. A odlučite li se nekome pokloniti ovaj set za Božić, možete ga staviti u posebnu Kylie čarapicu, koju je dar uz sve narudžbe na Black Friday.

 

STOCKINGS are gift with purchase if you order on BLACK FRIDAY! 🤗

A photo posted by Kylie Cosmetics (@kyliecosmetics) on

Blagdanska kolekcija bit će lasirana u ponedjeljak, 21. studenog.

Photo: Getty Images

Komentari 0