Beauty

Bit ćeš oduševljena: Tri kozmetička proizvoda koji su apsolutni hit ove jeseni

  • Jesen se polako, ali sigurno približava, a s njom i novi make up trendovi koje uvijek jedva čekamo isprobati
  • Kako se da naslutiti, ove sezone naglasak je na očima, a sjajilo će napokon stati na kraj eri mat ruževa
  • Donosimo ti tri beauty proizvoda koja će te oduševiti i natjerati da osvježiš svoju make up torbicu 

Kada je riječ o make up trendovima, svako je godišnje doba nova priča koju s uzbuđenjem jedva čekamo pročitati. Iako smo uživale u vrućim ljetnim danima, preplanulom tenu i minimalnom make up-u, vrijeme je za nove lookove koji će osvježiti tvoj izgled. Ova godina, za razliku od prethodne, prošla je s dobro poznatom "manje je više", pa se da naslutiti kako će make up lookovi ove jeseni proći u istom tonu. Upravo ti zato donosimo tri beauty proizvoda s kojima ove jeseni nećeš proći nezamijećeno.

1. Sjajilo za usne

U tinejdžerskim danima bio ti je prvi make up dodatak, a ove jeseni vraća se na velika vrata. Povratku sjajila najviše će se obradovati žene koje njeguju prirodni i svježi izgled, ali i sve one koje žele napraviti pauzu od mat ruževa. Prednost ovog kozmetičkog proizvoda jest što pristaje svima, neovisno o boji kose ili nijansi tena.

Prilikom nanošenja sjajila možeš koristiti kist za usne umjesto aplikatora, a kako bi ono izgledalo još bolje, možeš ga kombinirati s olovkom za usne. Ako želiš da ti se sjajilo što duže zadrži na usnama, prije nanošenja napravi piling sa šećerom i hidratiziraj usne svojim omiljenim balzamom.

 | Autor: Bipa Bipa

Primjeri: Aura Star gloss 07 Phoenix (31,90 kuna), Rimmel Oh My Gloss! Oil Tint 100 Smart Pink (49,90 kuna), L'Oréal Infallible Lip Gloss 110 (75,90 kuna); svi proizvodi dostupni su u odabranim BIPA prodavaonicama

2. Mat rumenilo

Iako će ove jeseni sjajila zasjeniti mat ruževe, kada je riječ o rumenilima, stvari se neće promijeniti - mat će i dalje biti IN! Ovim proizvodom možeš istaknuti konture svojeg lica i uvijek izgledati dobro, ako znaš kako ga pravilno nanijeti. Savjetujemo ti da prilikom nanošenja mat rumenila koristiš kvalitetan kist kojim ćeš dobro izblendati proizvod. 

Prije nego ga naneseš, otpuhni višak rumenila s kista, povuci dva do tri poteza na područje ispod jagodica i voila! Također, prilikom odabira nijanse obrati pozornost na svoj ten: svjetlijem odgovaraju ružičaste, narančaste i boje breskve, dok su za tamniji ten idealni rozi i crvenkasti tonovi.

 | Autor: Bipa Bipa

Primjer: Catrice Blush Box rumenilo 050 Burgundy (31,90 kuna), Wet n Wild Color Icon Blush Mellow Wine E3282 (33,90 kuna), Maybelline NY Fit Me Blush Pink 25 (56,90 kuna); svi proizvodi dostupni su u odabranim BIPA prodavaonicama

3. Sjenila u toplim jesenskim bojama

Dok si ovo ljeto nosila laganiji make up, ali i manje šminke općenito, napokon je došlo vrijeme kada se možeš poigrati sa sjenilima. Narančasta, boja čokolade i zlatna bit će kraljice svakog dnevnog looka, ali i onog za izlazak. Svjetlijim očima više će stajati narančaste i ljubičaste nijanse, dok će smeđookim odgovarati zlatna i boja čokolade.

Sigurne smo kako će ti, između ostalog, ove nijanse zasigurno ''podići'' svaku odjevnu kombinaciju. Prilikom nanošenja sjenila nemoj zaboraviti nanijeti primer kako bi sjenilo duže izdržalo na očima te koristiti odgovarajuće kistove za što bolji rezultat. Ako nisi sigurna kako pravilno izblendati sjenilo, na YouTubeu postoje razni videi koji objašnjavaju sve korake nanošenja.

 | Autor: Bipa Bipa

Primjer: Essence Nude Eyeshadow Palette (35,00 kuna), Wet n Wild Color Icon 10-Pan Palette Rose in the Air (49,90 kuna), Revolution Wild Animal Fierce Palette - Tiger (114,90 kuna); svi proizvodi dostupni su u odabranim BIPA prodavaonicama

Završni dodir tvojeg make-upa

Vjerujemo kako ćete ovi hit proizvodi inspirirati za nove kreativne lookove kojima ćeš, sigurni smo, plijeniti pažnju. Neka tvoj završni dodir make-upa bude okrunjen highlighterom po želji, a kako bi tvoja šminka bila dugotrajna i postojana, nemoj zaboraviti nanijeti fiksator.

 | Autor: Bipa Bipa

Revolution kompaktni highlighter - Highlight Re-loaded - Make An Impact, Revolution makeup fiksator - Fixing Spray – Hyaluronic; svi proizvodi dostupni su u odabranim BIPA prodavaonicama

Sve ove proizvode možeš pronaći u BIPI koja za tebe ima i novi loyalty sustav. Radi se o BIPA klubu digitalnih pogodnosti koji se koristi putem Viber aplikacije i nudi ti jednake mogućnosti kao i postojeća kartica, ali ju sada uvijek možeš imati pri ruci – unutar svog mobitela. Priključi se ovom inovativnom loyalty sustavu jer ćeš uvijek biti informirana o najnovijim akcijama u BIPI, a osim toga ostvarit ćeš i 15% popusta dobrodošlice. I ne brini, BIPA ne ukida loyalty program preko kartice, već ti ovaj nudi kao dopunu ili zamjenu, a sve svoje prikupljene bodove na fizičkoj kartici možeš prebaciti na digitalnu!

Za više informacija o BIPA klubu digitalnih pogodnosti klikni ovdje!

Sponzorirani sadržaj: miss MIND za miss7

Photo: Guliver/Shutterstock

Komentari 0