Beauty

Bipa otvorila 76. drogeriju u Hrvatskoj

BIPA drogerija, poznata po bogatom asortimanu renomiranih brendova iz područja ljepote i njege te ponosni partner modnog događanja BIPA FASHION.HR-a, ide još jedan korak dalje. Kako bi zadovoljila potrebe svojih kupaca BIPA je otvorila 76. drogeriju u Hrvatskoj, u Zagrebu na adresi Trg žrtava fašizma 9.

Otvorenju je prisustvovala i Lejla Filipović, lice s naslovnice ljetnog izdanja BC magazina te Vinko Filipić, direktor i osnivač FASHION.HR-a s kojim je BIPA udružila snage kako bi na najbolji mogući način pružila podršku razvoju domaće modne scene.

 | Autor:

U suradnji s FASHION.HR-om BIPA je ojačala i svoj modni segment kroz limitirane kolekcije etabliranih domaćih dizajnera, koje svojom pristupačnošću i trendi dizajnom osvajaju tržište. Na taj način hrvatskim dizajnerima omogućila je lakši pristup krajnjim kupcima.

 | Autor:

Sve beauty i modne trendove za jesen i zimu kupci će uskoro moći pročitati u novom broju BC magazina, koji će od sredine listopada biti dostupan u svim BIPA poslovnicama. Na čak 148 stranica magazin nudi čitateljima mnoštvo savjeta o pravilnoj njezi, informacije o novitetima, nadolazećim make up trendovima, jesenskim parfemima i brojne druge zanimljivosti.

Više slika pogledaj u galeriji...

Photo: None

Komentari 0