Beauty

Biobaza Winter Magic kolekcija stigla je u sve dm prodavaonice

Pažljivo formulirana Biobaza Winter Magic kolekcija oduševljava svojim hranjivim teksturama i mirisom smrznutih bobica crvenog ribizla, ali i razigranim pakiranjima ukrašenim najpopularnijim blagdanskim elementima – orašarima i karuselom. Ovo treće, ograničeno izdanje ekskluzivno je dostupno tijekom blagdana u dm prodavaonicama.

Biobaza, domaća prirodna kozmetika i za ove blagdane je pripremila svoju neodoljivu Winter Magic kolekciju bogatih, hranjivih tekstura i razigranog mirisa crvenog ribizla. Birani proizvodi za njegu usana, ruku i tijela dolaze u luksuznim, pažljivo osmišljenim i dizajniram pakiranjima ukrašenim najpopularnijim blagdanskim elementima – orašarima i karuselima. Kolekcija također nudi i elegantne poklon pakete u raskošnim kutijama.

 | Autor: Biobaza Biobaza

Ova treća, Winter Magic kolekcija, miriše razigrano – svježe, voćno, ugodno, poput smrznutih bobica crvenog ribizla. Takav ugodan miris oduševljava u hranjivim formulacijama, obogaćenim biranim maslacima, uljima i biljnim ekstraktima kako bi kozmetika za njegu ruku – tekući sapun i krema, ali i kolekcija pažljivo osmišljenih proizvoda za njegu cijelog tijela – hranjivog gela za tuširanje, hidratantnog suflea za njegu tijela, bogatog maslaca i hranjive pomade za ciljanu njegu suhe kože, pružila ugodu, njegu i olakšanje suhoj koži tijekom nepovoljnog zimskog razdoblja. U ponudi je i poznati Biobaza balzam za usnice koji oduševljava svojom visokokvalitetnom prirodnom formulacijom na bazi pčelinjeg voska, maslaca, ulja te vitamina A i E. Formula koja sadrži čak 99 % prirodnih sastojaka idealna je za njegu i zaštitu usana od zime jer se lako razmazuje i stvara ugodan film koji štiti tanku, osjetljivu kožu usana od dehidracije i pucanja. 

 | Autor: Biobaza Biobaza

Novitet u kolekciji je prirodni dezodorans u kremi za njegu i održavanje svježine osjetljivog područja pazuha, kao i četiri luksuzno pakirana poklon paketa koja će izazvati oduševljenje ispod bora.

 | Autor: Biobaza Biobaza

Elegantna kolekcija utkala je blagdansko ozračje u svaki detalj. Razigrani dizajn kojim dominiraju drveni vojnici i vrtuljci s konjićima unosi blagdansko raspoloženje u svaku kupaonicu, a ujedno je i predivan poklon svim ljubiteljima visokokvalitetne prirodne kozmetike. 

 | Autor: Biobaza Biobaza

Biobaza Winter Magic kolekcija je ekskluzivno dostupna u svim dm prodavaonicama u Hrvatskoj, a kako je riječ o ograničenoj kolekciji, preporuka je da omiljene proizvode potražite što prije.

Cijene proizvoda su:

Gel za tuširanje, 500 ml, 39,90 kn
Tekući sapun za ruke, 250 ml, 21,90 kn
Krema za ruke, 250 ml, 34,90 kn
Sufle za njegu tijela, 260 ml, 43,90 kn
Maslac za njegu tijela, 140 ml, 61,90 kn
Deo krema, 35 ml, 34,90 kn
Univerzalna pomada 30 ml, 17,90 kn
Balzam za usne, 4,5 g, 21,90 kn

Photo: Biobaza