Beauty

Biobaza Orahol - vintage poslastica za čaroliju brončanog tena

Biobaza Orahol smeđe orahovo ulje i pekmez za brončani ten inspirirani su recepturom iz 1918. godine, kad su se naše bake i prabake sunčale na šodericama, livadama, balkonima i otkrivale prve čari prirodno preplanulog tena.

Za ovo su ljeto Biobaza farmaceuti pripremili posebno izdanje Orahola, posvećeno originalu sa stoljetnom tradicijom prepoznatom po svojoj vrhunskoj kvaliteti i učinkovitosti. Tijekom dvogodišnje maceracije oraha, dobiveno je izvrsno ulje, guste, bogate teksture i lijepe smeđe boje koje nježno tonira, štiti od isušivanja te zaglađuje kožu, a pritom potiče prirodnu preplanulost. 

 | Autor: Biobaza Biobaza

Biobaza Orahol smeđe orahovo ulje, baš kao i pekmez, oduševit će vas već pri prvom dodiru s kožom jer je riječ o koktelu deset prirodnih, visokokvalitetnih ulja obogaćenom najboljim dijelovima domaćeg oraha – zelenim usplođem, plodom i listom, koji uz ulje mrkve, bogato betakarotenom, izvrsno potiče tamnjenje. Ugodnog mirisa, novo Biobaza Orahol smeđe ulje i pekmez prava su kozmetička poslastica za plažu, a osim na tijelo, možete ih nanijeti na vrhove kose kako bi je zaštitili od isušivanja te potakli stvaranje sunčanih, zlatnih pramenova. 

Biobaza Orahol kozmetika za sunčanje ne sadrži zaštitne faktore, stoga se preporučuje svima koji su postigli prvu preplanulost ili imaju ten otporan na sunce. Potražite nove Biobaza Orahol proizvode u lokalnim dm drogerie markt, Bipa i Müller drogerijama po preporučenim maloprodajnim cijenama od 119,90 kn za Orahol smeđe ulje i 99,90 kn za Orahol pekmez.

Uživajte odgovorno na suncu!

Photo: Biobaza