Beauty

Bijeli lak za nokte nosi se svakog ljeta, ali s ovih 10 manikura je zanimljiviji nego ikad

  • Bijela manikura jedna je od najpopularnijih tijekom ljeta, ali samo bijeli nokti mogu malo dosaditi
  • Ako si tip djevojke koji jednostavno ne može odoljeti bijelim noktima, ljeto je savršena prilika za poigravanje s dizajnom
  • Ovog ljeta nose se bijele manikure, ali na malo zabavniji i zanimljiviji način od onog na koji smo navikli, koji motiv biraš?
  • Pročitaj više: Anti-aging manikura: 5 boja lakova i manikura koje će vizualno pomladiti ruke

Kao i svakoga ljeta, manikure koje nosimo uvelike se razlikuju od naših izbora tijekom ostatka godine. Ipak, brojne djevojke ljeti ne biraju jarke boje, već se odlučuju za bijelu. Nama je u potpunosti jasno zašto, a posebno jer bijeli lak dodatno ističe preplanuli ten ga je mnogo lakše održavati kad nam salon za nokte nije pri ruci. Ipak, klasični bijeli nokti mogu biti pomalo dosadnjikavi i već viđeni pa smo odlučili pronaći manikure koje su i dalje u bijeloj boji, ali drukčije. Svidjet će se djevojkama koje vole klasiku, ali su u drugu ruku spremne i na odmak od svega što smo vidjeli. 

Možda vas zanima 5 manikura koje Francuskinje nose ljeti - s jednom bojom su daleko odstupile od svoje estetike Rubrika Beauty Beauty

Bijela manikura sa kristalima

Ako želiš svojoj manikuri dodati malo zabave, preko nježno bijele boje stavi kristaliće koji će se presijavati na suncu.

Foto: Instagram @sirenareenasboutique, srebrni detalji | Autor: Instagram @sirenareenasboutique Instagram @sirenareenasboutique Foto: Instagram @sirenareenasboutique, srebrni detalji

Bijela manikura s cvijećem

Ako želiš unijeti malo romantike u svoju manikuru, odluči se za bijelu boju s dodatkom cvijeća. Nama je ovo baš slatko!

Foto: Instagram @twelvethegreen, cvjetna manikura | Autor: Instagram @twelvethegreen Instagram @twelvethegreen Foto: Instagram @twelvethegreen, cvjetna manikura

Bijela manikura s pahuljastim oblacima

Zašto se ne bi poigrala s manikurom pa lakirala samo dijelove nokta? Oblak manikura je slatka, jednostavna i veoma neočekivana.

 | Autor: Instagram @thehangedit Instagram @thehangedit Instagram @thehangedit

Bijela ombre manikura

Iako ombre manikuru mnogo češće viđamo u jarkim bojama, obrnuta bijela ombre manikura je odličan izbor za sve dame koje se žele malo poigrati tijekom ljeta, ali igrale bi na sigurno.

 | Autor: Instagram @lolo.nailedit Instagram @lolo.nailedit Instagram @lolo.nailedit

Bijela manikura s kroko uzorkom

Iako ne odobravamo nošenje prave krokodilske kože na cipelala i torbama, kroko uzorak itekako cijenimo. A, na noktima nam izgleda veoma zanimljivo. Manikura krokodilske kože u bijeloj boji znači samo jedno - moć!

 | Autor: Instagram @jess_nails_it Instagram @jess_nails_it Instagram @jess_nails_it

Bijela 3D manikura

#D manikura je samo za one najodvažnije djevojke, a posebno zanimljivo izgled u bijeloj boji. Podsjeća nas na reljefe stijena o koje udaraju valovi mora.

3D nokti | Autor: Instagram @1.800.nailme Instagram @1.800.nailme Foto: Instagram @1.800.nailme, 3D

Bijela manikura s dvostrukim frenchom

Bijeli french je klasika koja ne može biti nadmašena, a ako ih se ne želiš riješiti ni tijekom ljeta, malo se poigraj i noktima dodaj još jedan bijeli luk.

 | Autor: Instagram @thehangedit Instagram @thehangedit Instagram @thehangedit

Bijela manikura sa zlatnim detaljima

Bijeli nokti i zlatni detalji čine zabavan i odvažan kontrast. Možeš staviti zlatne munje, oblake ili bilo koji drugi motiv. Ovo je posebno i originalno.

Manikura prema horoskopu | Autor: Instagram @paintedby.lucy Instagram @paintedby.lucy Instagram @paintedby.lucy, bijela manikura s munjama

Bijela manikura s vrtlogom

Ako želiš malo pokreta na noktima, bijela manikura u stilu vrtloga je pravi izbor. Zabavno, a opet elegantno i ne previše napadno.

 | Autor: Instagram @madnails Instagram @madnails Instagram @madnails

Bijela manikura u obliku vatre

Kakvo bi to hot girl ljeto bilo bez malo vatre? Za djevojke željne zanimljivih dizajna, francuska manikura koja izgledaja kao jezičci plamena (ali bijeli) je odličan izbor.

 | Autor: Instagram @gieos.room Instagram @gieos.room Instagram @gieos.room

Photo: Instagram @thehangedit

Komentari 0