Beauty

Bezbrižna kupnja uz aplikaciju 'Moj dm': Skincare i make-up proizvodi nadohvat ruke u svakom trenutku

Bilo da se radi o omiljenoj dnevnoj kremi sa zaštitnim faktorom ili ružu za usne, postoje proizvodi bez kojih ne možemo zamisliti svoju svakodnevicu. Naravno, uvijek je dobro isprobati i nešto novo, jer nikada ne znamo kada ćemo otkriti novu omiljenu maskaru ili odličan proizvod za njeno uklanjanje.

Zbog brojnih novih trendova, brendova i proizvoda misija otkrivanja novih saveznika može se činiti nemogućom, ali uz aplikaciju za pametne telefone 'Moj dm', beauty svijet dolazi na vaš dlan. Više od 830.000 korisnika aplikacije dobro zna da ona omogućuje jednostavniju i bržu kupnju u dm online shopu te ostvarivanje pogodnosti pri kupnji. Ono što možda ne znate jest da u aplikaciji imate ekskluzivno dostupne eKupone pa od 16. 8. tako među svojim kuponima možete pronaći i onaj za 10x više bodova za kupnju proizvoda dm marke. Također, u 'Moj dm' aplikaciji možete jednostavno pretražiti najnovije proizvode koje dm nudi, pogledati sve detalje o njima (uključujući i ocjene korisnika) te na listu želja staviti one koje želite isprobati.

Najbolje iskustvo i jednostavno korištenje svih pogodnosti programa dm active beauty jamči vam kupnja uz predočenje QR koda kartice kupca, koji je dostupan u aplikaciji. Odabir proizvoda, aktiviranje i korištenje eKupona, prikupljanje bodova...za kupnju u dm-u zaista nije potrebno ništa više osim pametnog telefona i aplikacije 'Moj dm'.  A kupnju je dm dodatno olakšao i učinio osvještenijom uvođenjem e-računa.  

 | Autor: dm dm

Od ovog kolovoza svi korisnici aplikacije mogu, pritiskom na karticu kupca u donjem desnom kutu ekrana, ispod QR koda odabrati opciju „bez ispisa računa“. Odabir ove opcije kupcima omogućuje da prilikom svake kupnje u dm-u, uz predočenje QR koda kartice kupca, umjesto papirnatog računa dobiju e-račun koji je trajno pohranjen u aplikaciji te ga je moguće preuzeti u PDF formatu. Odabirom ove opcije prilikom svake kupnje u dm-u, uz predočenje QR koda kartice kupca, umjesto papirnatog računa dobit ćete e-račun koji je trajno pohranjen u aplikaciji te ga je moguće preuzeti u PDF formatu. Tako ćete ujedno pomoći dm-u da smanji količinu papira koju koristi prilikom ispisa računa te imati bolji pregled potrošnje.

Za korištenje svih prednosti i pogodnosti koje omogućuje aplikacija 'Moj dm' potrebno je povezati 'Moj dm' račun izrađen na dm online shopu s dm active beauty. Ako još niste povezali račune, posjetite www.dm.hr kako biste to napravili u nekoliko jednostavnih koraka, a dm će vas nagraditi s 200 dodatnih dm active beauty bodova.

 

Photo: dm

Komentari 0