Beauty 23. prosinca 2020.

Bez obzira kako ćeš proslaviti Božić, odaberi jednu od ove 3 svečane frizure

Shutterstock/Getty.
  • Hoćeš li Božić proslaviti s obitelji ?
  • Ili ćeš možda provesti Badnjak sama kod kuće kako bi zaštitila svoje voljene? 
  • To ne znači da se ne možeš dotjerati 

Za tebe smo odabrali tri svečane frizure u koje ćeš se apsolutno zaljubiti. Jednostavno pospi malo sjajnih šljokica po kosi ili stavi svečanu traku za glavu - s nekoliko malih trikova možeš dočarati savršenu božićnu frizuru.

1. Svjetlucava kosa

Budimo iskrene: svjetlucanja se jednostavno ne možemo zasititi. Osim toga, gotovo svaka frizura može se tako učiniti svečanom. Bilo da je riječ o repu, kovrčama ili ravnoj kosi - samo dodaj malo svjetlucavog sjaja i savršeno ćeš se stilizirati za Božić. Inače, sjaj za kosu dostupan je u svim mogućim varijantama, poput laka za kosu ili gela.

Možda vas zanima... Evo 5 frizura koje muškarci potajno mrze, a otkrili su zašto... Rubrika Beauty Beauty

2. Visoka punđa

Nijedna frizura nije elegantnija i svečanija od klasične punđe. Zato je ova frizura uvijek savršena za Božić. Ako želiš začiniti klasični stil, možeš odabrati i ležerniju verziju. Kako bi to učinila, jednostavno labavo zaveži kosu u punđu i izvuci pojedinačne pramenove iz punđe. Kako bi izgled učinila svečanim, najbolje je uviti labave pramenove. Frizura također izgleda jako slatko ako ispred lica ostaviš dva kovrčava pramena. Za božićni štih dodaj sjaj ili bisernu kopču u kosu i frizura će biti savršena!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

Možda vas zanima... Ovu pogrešku s frizurom rade mnoge žene u 40-ima, a rješenje su dvije frizure koje pristaju svima Rubrika Beauty Beauty

3. Božićna traka za glavu

Ne treba puno da dočaraš svečanu frizuru. Često je slatka traka za glavu dovoljna da dočara božićno raspoloženje. Može biti i slatki šešir Djeda Božićnjaka ili samo elegantna verzija s crnim baršunom i bijelim biserima. Trake za glavu ove su godine u trendu i nema ograničenja za tvoju maštu. Mali bonus povrh svega: ova frizura se jako lako spravlja!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Die Macherei (@die_macherei)

 

POGLEDAJ VIDEO: Znaš li da si genijalna?

Komentari 0