Beauty

Beyoncé zna kako nositi ruževe: Naučite njene trikove

Tražite make up inspiraciju za ljeto? Beyoncé i njen hrabri izbor ruževa sve su što vam je potrebno...

Beyoncé obožava eksperimentirati s modom i make upom te svemu dati vlastiti potpis, a gotovo sve što napravi, postaje trend. Njen posljednji doprinos svijetu ljepote su hrabre boje ruževa za ljeto kojima je proteklih nekoliko tjedana podigla svaku kombinaciju. Tražite li make up inspiraciju za svoj ljetni look, Beyoncé je prava osoba za vas, jer nitko ne zna nositi ruževe tako dobro kao ona:

Zamagljeni look

 | Autor: Splash Splash

Znate ono kada vam se nakon obroka razmaže ruž? Beyoncé je to pretvorila u neodoljivi, ležerni ljetni look. Našminkajte usne bogatom nijasom, poput ove u boji borovnice, a krajeve lagano razmažite prstima, kako bi postigli zamagljeni efekt te na kraju dodajte još malo ruža u sam centar usana.

Color blocking

 | Autor: Splash Splash

Monokromni outfit razbijte kontrasnim ružem na usnama. Beyoncé je to napravila savršeno, kombinirajući kraljevsko plavu i narančastu, a rezultat je decento-seksi ljetni look.

Naglasite naušnice

 | Autor: Splash Splash

Ultimativna ljetna beauty kombinacija ruža i naušnica najbolje izgleda u jarkim nijansama, a pink usne i naušnice s cvjetićima su pun pogodak. Također, ako niste ljubiteljica naušnica, ova kombinacija prolazi i s ogrlicama te nakitom za kosu.

Ublažite šarenilo

 | Autor: Splash Splash

Šareni uzorci vladaju ljetom, a dobar način da ih malo ublažite i ne izgledate poput papagaja su tamne usne. Crvni i smeđi ruževi hit su sezone, a osim što će smiriti šarenilo, dati će vam misteriozni i zavodljivi izgled.

Zlatna djevojka

 | Autor: Instagram/Nives Celzijus Instagram/Nives Celzijus

Ljeto obožava zlatne nijanse, kako na odjeći tako i na make up-u, jer odlično izgledaju na preplanuloj puti. Ovog ljeta budite odvažne i prizovite svoju unutarnju divu kombinirajući zlatne usne sa zlatnim outfitom.

Photo: Splash

Komentari 0