Beauty

Bella Hadid postaje zaštitno lice beauty kuće Dior

Potpisala je ugovor o kojem mašta svaka djevojka koja se bavi manekenstvom

Iako joj je tek 19 godina, Bella Hadid niže uspjeh za uspjehom. Nakon što je osvanula na naslovnici modnog časopisa Vogue, a potom objavila kako će njezino lice krasiti i naslovnicu lipanjskog izdanja časopisa Elle, pozornost javnosti je još jednom izazvala pojavivši se na nedavnom Cannes film festivalu u najseksi izdanju ikad.

Ovoj mladoj manekenki sve to nije bilo dovoljno pa je otišla korak dalje. Naime, upravo je mlađa sestra Hadid najavljena kao novo zaštitno lice za francurski brend Dior Makeup. Riječ je o njezinom prvom beauty ugovoru s nekom modnom kućom, a zanimljivo je da je Bella jučer u Blenheim palači po prvi puta prošetala pistom upravo za Dior, noseći njihovu 2016. Cruise kolekciju.

 

- Presretna sam jer mogu objaviti da sam novi ambasador i zaštnine lice za Dior Makeup! Ovo je ostvarenje sna - napisala je Hadid na svom Instagramu.

Iako još uvijek nisu otkriveni detalji ove suradnje, objavljeno je kako će Dior lansirati i seriju tutorijala u kojima manekenka s obožavateljima podijeliti svoje najdraže lookove, tehnike šminkanja i otkriti omiljene make up proizvode. Početak prikazivanja očekuje se 6. lipnja.

Seksi brineta ovime se pridružila elitnoj ekipi ambasadorica među kojima su i Rihanna, Natalie Portman, Jennifer Lawrece i Charlize Theron.

Photo: Instagram/Nives Celzijus

Komentari 0