Beauty

Bella Hadid niže uspjehe: novo je zaštitno lice beauty brenda koji obožavamo

  • Charlotte Tilbury, jedan od najjačih brendova kozmerite na svijetu novu je muzu pronašao u Belli Hadid
  • Uz deset godišnjicu postojanja, poznatu manekenku odabrali su ne samo za zaštino lice već i za partnericu, dijelom zbog njezinog velikog utjecaja na društvenim mrežama
  • "Ovo je kao da živim svoj san" rekla je Bella. "Njihovi proizvodi već su odavno u mojoj torbici"

Jučer je Charlotte Tilbury, osnivačica jednog od najpopularnijih beauty brendova na svijetu objavila da je Bella Hadid novo lice Charlotte Tilbury kozmetike. Nikad zaposlenija Bella tako se pridružila nizu superpoznatih imena koja su do sad predstavljala brend, a bile su to, ili još uvijek jesu, Kate Moss, Lily James, Twiggy, Michaela Jaé Rodriguez, Jourdan Dunn i Han So Hee.

Charlotte je novu beauty muzu pronašla u godini kad brend slavi desetu godišnjicu postojanja i fokusira se na digitalni rast. Bellu su naveli ne samo kao muzu već i "beauty partnericu," a dijelom i zbog njezinog statusa i popularnosti na društvenim mrežama, s vjerom kako će ova suradnja nadahnuti "izvanredne proizvode i inovacije, kampanje istvaranje originalnog sadržaja" stoji u objašnjenju Charlotte Tilbury brenda.

Jednako je oduševljenje novim angažmanom podijelila i poznata manekenka kojoj su Charlotte Tilbury proizvodi već odavna u srcu. I u torbici, kao i nama. Je već više puta podijelila svoje oduševljenje njima (sjeća li se tko ovog kultnog trenutka?). Podijelila je svoje uzbuđenje na Instagramu, najavljujući partnerstvo nabrajajući nekoliko vlastitih favorita iz kolekcije brenda: "O moj Bože…. Ne mogu vjerovati! Ako me imalo poznaješ, znaš i da koristim njihov Flawless Filter primer i olovku za usne koja nikad ne izlazi iz moje torbice!!! Biti partnerica s @charlottetilbury čini se kao živjeti vlastit san! Chars proizvodi čine me najsamouvjerenijom verzijom sebe i čast mi je s njima stvarati čaroliju ljepote…”

 

Photo: Instagram@bellahadid

Komentari 0