Beauty

Beautyblender sad ima i puder - genijalno!

Ali, vjerovala ili ne, već je upao u jednu od gorećih kontroverzi u svijetu ljepote

Bez previše razmišljanja, tzv. čarobna spužvica Beautyblender je jedan od najinovativnijih proizvoda koje smo vidjeli u posljednjih nekoliko godina; njegov izgled u obliku jaja savršeno sjeda u ruku i izbalansiran je za nanošenje proizvoda na sve dijelove lica (šiljasti za područje oko očiju, a donji plosnati dio za obraze i čelo), njegova površina je toliko glatka da simulira retuširanje pri nanošenju pudera i pritom može puder nanijeti u vrlo tankom ili vrlo gustom sloju, uvijek davajući konačnom izgledu pudera dašak svježine i prirodnosti. Može li mu itko naći zamjerku?!

 

A post shared by beautyblender (@beautyblender) on

Upravo zato, Internet je ideju da Beautyblender kreira svoj puder prihvatio objeručke, jer kako kažu iz samoga brenda, ovaj puder je napravljen da bi savršeno nadopunio spužvicu. Beautyblender Bounce Liquid Whip Long Wear Foundation je puder srednje do pune pokrivnosti čija tekstura je s tekuće prema pjenastoj. Dvije pumpice proizvoda dovoljne su za srednju, a tri za potpunu pokrivnost, a finiš koji ostavlja je tzv. "velveteen" odnosno polu-mat sa zdravim sjajem. Već sada je predstavljaju kao jednu od najinovativnijih novih formula na tržištu... Druga inovacija na Bounceu je bočica specifična oblika koja služi i kao paleta za miksanje proizvoda. Naime, kada se proizvod istisne, direktno upada na udubljenje na ravnoj površini bočice i tako omogućuje direktno umakanje blendera u proizvod bez da to radimo, kao inače, na rukama. Na površinu bočice bez straha možeš i pomiješati tekući highlighter ili bronzer s puderom, kao i Bounce s drugim puderom, kako bi dobila različite finiše. 

 

A post shared by beautyblender (@beautyblender) on

Ipak, postoji jedno "ali" u priči zbog kojega gori cijela beauty zajednica - izdali su tridesetidvije nijanse, od kojih se samo osam čini primjerenih za djevojke tamne puti. Iz beautyblendera su izjavili kako su trebali izdati četrdeset nijansi ali su bili primorani povući iz linije osam (tamnih!) nijansi na kojima se i dalje radi te da su boje puno raznovrsnije nego se čini na prvi pogled jer se sve mijenjanju prema tonu kože. Dakle, želiš li pronaći svoju nijansu, trebaš izblendati proizvod na ruci i pričekati da se posuši. 

Možda vas zanima Testirala sam i pronašla koji puderi sa SPF-om ne daju bijeli, ružni odsjaj Rubrika Beauty Beauty

Proizvod dolazi u prodaju u kolovozu, zasad isključivo u Sephoru i prodavat će se po cijeni od 335 kuna. Nadamo se da ćemo ga uskoro vidjeti i negdje kod nas!  | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Photo: Dunja Jovanić

Komentari 0