Beauty 21. listopada 2013.

Beauty UK kozmetika za trendi žene

1/13

Hrvatska drogerija Kozmo predstavlja novi asortiman proizvoda za šminkanje Beauty UK uz koji će svaka žena procvjetati. Maštovitu liniju vrhunskih proizvoda isprobale su i glazbenice Maya Sar i Ida Prester, TV urednice Ana Stunić i Martina Podgorski, Lorena Nosić I brojni drugi.

 | Autor:

Od prapovijesti do danas make-up je neizostavna pomoć kojoj većina pripadnica ljepšeg spola jednostavno ne može odoljeti. Najveća hrvatska drogerija Kozmo predstavlja asortiman proizvoda za šminkanje Beauty UK uz koji će svaka žena procvjetati. Maštovita sjenila za oči, lakovi za nokte te ruževi za usne samo su dio bogate ponude vrhunske make up kozmetike koju su isprobale su i glazbenice Maya Sar i Ida Prester, TV urednice Ana Stunić i Martina Podgorski, Lorena Nosić i brojni drugi. Vizažistica Žana Kožul savjetima i šminkanjem uljepšala je dan mnogim dama u drogeriji.

 | Autor:

“Oduševljena sam novom kozmetikom Beauty UK. Mnoge od ovih artikala rado ću koristiti i za zagrebački koncert koji ću ove ove srijede održati u VIP klubu kao promociju albuma Krive riječi. Sviđa mi se različitost, vedrina te kvaliteta ove kozmetike”, izjavila je glabenica Maya Sar.

 | Autor:

Najnoviji modni trendovi, kvaliteta i pristupačna kozmetika koja pokreće krativni duh svake djevojke, sve je to ujedinjeno u vrhunskoj britanskoj kozmetici Beauty UK, kozmetici koja pruža sve potrebno kako biste ostali u trendu a kroz inovacije i kreativni razvoj stvara uzbudljive proizvode koji će zaiskriti Vašu maštu i pomoći u kreiranju vlastitog stila.

 | Autor:

U širokom asortimanu Beauty UK kozmetike možete pronaći CC kremu za lice koja će prikriti sve nesavršenosti na koži, višebojne palete sjenila za oči čiji će tonovi svaki pogled učiniti neodoljivim i bogatu ponudu ruževa i sjajila za usne te lakova za nokte koji će upotpuniti make up uz koji će svaka žena procvjetati.

 | Autor:

Potpuni asortiman Beauty UK kozmetike može se pronaći ekskluzivno na policama Kozmo drogerija po pristupačnim cijenama od kojih se izdvajaju palete sjenila od deset boja za svega 34.99 kuna ili pakiranje od šest lakova za 49.99 kuna.

Više slika pogledajte u galeriji...

Komentari 0